reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cały dzień nie miałam czasu żeby Was nadrobić.

Siwa jak się czujesz????? To było krwawienie czy plamienia???? Byłaś u gina lub w szpitalu???? Odezwij się.

Nessi gratulacje!!!! Ale niespodzianka [emoji3] to nic dziwnego że Cie tak objawy męczyły skoro tam dwa maluszki buszuja [emoji3] jak mąż zareagował?

Madzia tobie też gratulacje wizyty. Czekamy na zdjęcia w odpowiednim wątku.

Lola czekamy na twoją relacje.

Pyzunia nie martw się że beta nie taka wysoka. Przyrost jest ładny i to najważniejsze. Kiedy masz wizytę? Poza tym mówisz że jesteś senna i zmęczona to znaczy że objawy są więc i ciąża musi się rozwijać.

Mnie też ostatnio strasznie zimno jest. Teraz też siedzę w swetrze i muszę zaraz zrobić sobie gorąca herbatkę bo Inaczej zamarzne.

Ja mam wizytę jutro o 17. Mogłabym w sumie pójść o 10.30 do przychodni w szpitalu do tego samego lekarza bo tak mi najpierw wyznaczyła wizytę. Ale potem zadzwoniłam do jego prywatnej przychodni i tam wypadł mi ten sam dzień tylko popołudniu. A wolę na pierwszą wizytę pójść prywatnie a najwyżej potem z nim pogadam żeby badania zlecal mi z poradni. Mam nadzieję że na to pójdzie po znajomości [emoji3] i po fachu [emoji3]

reklama
Kiedy robiłyscie testy? Chodzimi o porę dnia. Chce powtórzyć test dla pewnosci. Ostatnia @ 15.12. Mogę zrobić w dowolnej chwili dnia czy lepiej jutro rano?
Wtedy kiedy mi wypadała miesiączka to robiłam popołudniu i słabo wyszło po 4 dniach robiłam rano i krecha widoczna :) najlepiej robić rano pierwsze siusiu [emoji5]

A co do starań to u nas była to taka "kontrolowana wpadka" [emoji3] i mnie i mężowi chodziło po głowie trzecie dziecko. Ale żadne nie miało na tyle odwagi żeby się o to starać. Nie zabezpieczalismy się poza tym że uwazalismy w dni płodne. Aż pewnej grudniowej nocy (3 dni przed owu) mówię mu ze dzisiaj już niebezpiecznie no chyba że chce córkę [emoji6] a on na to czy ja chcę. No to stwierdziłam że jak się przydarzy to będzie. Ale jakoś w to nie wierzyłam. O pierwsze dziecko staraliśmy się ponad rok i nigdy nie zaskoczyło na kilka dni przed owu. Pierwszy syn jest dokładnie z dnia owu. Drugi chyba też [emoji3] ale to też tak nie do końca planowanie że chcemy już i specjalnie się staramy tylko tak bez ciśnienia wyszło. I tak sobie myślałam że już nie jest mi dane wystrzelic się że staraniami w dziewczynkę. Ze może jego plemniczki takie krócej żyjące albo mój śluz nie taki ze przed owu nie wychodzi. A tu niespodzianka. Udało się za pierwszym razem

Dziewczyny ja mam mega stresa... Aż mi nie dobrze...

eiktrjjge03lkilf.png
Będzie wszystko dobrze, tak czuję Lola :*
Ej a serduszko pika? [emoji7] dawaj foto glutusia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak serduszko juz tydzień temu pikało :)
Trochę się dłuższy Ziemniak zrobił :p

reklama
Witam mamuśki:)
U nas 1,5 roku starań i jak już stwierdziliśmy ,że dajemy na luz to się okazała niespodzianka:)
Niby trzeci raz to samo, a jednak zupełnie inaczej. Jest mi zimno, pić już nie wiem co, bo od wszystkiego mnie odrzuca. A mam problemy z nerkami i boję się, że znów w szpitalu wyląduję.
Czas ciągnie się jak flaki z olejem, a już bym chciała mieć serduszko:)
Nessi gratuluję kumulacji:):)

Do góry