reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cały dzień nie miałam czasu żeby Was nadrobić.

Siwa jak się czujesz????? To było krwawienie czy plamienia???? Byłaś u gina lub w szpitalu???? Odezwij się.

Nessi gratulacje!!!! Ale niespodzianka [emoji3] to nic dziwnego że Cie tak objawy męczyły skoro tam dwa maluszki buszuja [emoji3] jak mąż zareagował?

Madzia tobie też gratulacje wizyty. Czekamy na zdjęcia w odpowiednim wątku.

Lola czekamy na twoją relacje.

Pyzunia nie martw się że beta nie taka wysoka. Przyrost jest ładny i to najważniejsze. Kiedy masz wizytę? Poza tym mówisz że jesteś senna i zmęczona to znaczy że objawy są więc i ciąża musi się rozwijać.

Mnie też ostatnio strasznie zimno jest. Teraz też siedzę w swetrze i muszę zaraz zrobić sobie gorąca herbatkę bo Inaczej zamarzne.

Ja mam wizytę jutro o 17. Mogłabym w sumie pójść o 10.30 do przychodni w szpitalu do tego samego lekarza bo tak mi najpierw wyznaczyła wizytę. Ale potem zadzwoniłam do jego prywatnej przychodni i tam wypadł mi ten sam dzień tylko popołudniu. A wolę na pierwszą wizytę pójść prywatnie a najwyżej potem z nim pogadam żeby badania zlecal mi z poradni. Mam nadzieję że na to pójdzie po znajomości [emoji3] i po fachu [emoji3]

reklama
Kiedy robiłyscie testy? Chodzimi o porę dnia. Chce powtórzyć test dla pewnosci. Ostatnia @ 15.12. Mogę zrobić w dowolnej chwili dnia czy lepiej jutro rano?
Wtedy kiedy mi wypadała miesiączka to robiłam popołudniu i słabo wyszło po 4 dniach robiłam rano i krecha widoczna :) najlepiej robić rano pierwsze siusiu [emoji5]

A co do starań to u nas była to taka "kontrolowana wpadka" [emoji3] i mnie i mężowi chodziło po głowie trzecie dziecko. Ale żadne nie miało na tyle odwagi żeby się o to starać. Nie zabezpieczalismy się poza tym że uwazalismy w dni płodne. Aż pewnej grudniowej nocy (3 dni przed owu) mówię mu ze dzisiaj już niebezpiecznie no chyba że chce córkę [emoji6] a on na to czy ja chcę. No to stwierdziłam że jak się przydarzy to będzie. Ale jakoś w to nie wierzyłam. O pierwsze dziecko staraliśmy się ponad rok i nigdy nie zaskoczyło na kilka dni przed owu. Pierwszy syn jest dokładnie z dnia owu. Drugi chyba też [emoji3] ale to też tak nie do końca planowanie że chcemy już i specjalnie się staramy tylko tak bez ciśnienia wyszło. I tak sobie myślałam że już nie jest mi dane wystrzelic się że staraniami w dziewczynkę. Ze może jego plemniczki takie krócej żyjące albo mój śluz nie taki ze przed owu nie wychodzi. A tu niespodzianka. Udało się za pierwszym razem

Dziewczyny ja mam mega stresa... Aż mi nie dobrze...

eiktrjjge03lkilf.png
Będzie wszystko dobrze, tak czuję Lola :*
Ej a serduszko pika? [emoji7] dawaj foto glutusia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak serduszko juz tydzień temu pikało :)
Trochę się dłuższy Ziemniak zrobił :p

reklama
Witam mamuśki:)
U nas 1,5 roku starań i jak już stwierdziliśmy ,że dajemy na luz to się okazała niespodzianka:)
Niby trzeci raz to samo, a jednak zupełnie inaczej. Jest mi zimno, pić już nie wiem co, bo od wszystkiego mnie odrzuca. A mam problemy z nerkami i boję się, że znów w szpitalu wyląduję.
Czas ciągnie się jak flaki z olejem, a już bym chciała mieć serduszko:)
Nessi gratuluję kumulacji:):)

Do góry