Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia gratki [emoji4] a w Żabce byłaś? [emoji6]Wstawię tylko chwilkę złapie
Po lekarzu byłam jeszcze w biedronce i mrowce
Sałatkę mężowi zrobiłam a teraz z Gabrysiem się kapie
Aniu a jaki masz problem z nerkami?? ja mam torbiele w nerkach mam nadzieje że ciąża przejdzie bez problemu...Witam mamuśki
U nas 1,5 roku starań i jak już stwierdziliśmy ,że dajemy na luz to się okazała niespodzianka
Niby trzeci raz to samo, a jednak zupełnie inaczej. Jest mi zimno, pić już nie wiem co, bo od wszystkiego mnie odrzuca. A mam problemy z nerkami i boję się, że znów w szpitalu wyląduję.
Czas ciągnie się jak flaki z olejem, a już bym chciała mieć serduszko
Nessi gratuluję kumulacji
Mój mąż stwierdził, że innej opcji nie ma bo użył turboplemników... Haha.. Osioł.. A starszy ode mnie 10 lat hah i nadal duże dzieckoJa jak zrobiłam test w cyklu w którym miało się nie udać na 1000% i zobaczyłam dwie krechy to mało nie zemdlałam ..Potem płacz a mój J z dumą...to teraz panikę siejesz? [emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo mnie tak ciągnie, boli codziennie na zmianę raz z jednej strony raz z drugiej ani kichnać ani kaszleć się nie daJa przed miesiączka miałam ledwo widoczna kreskę. Mój mąż stwierdził, że chyba mam urojenia, bo on nic nie widzi. Ale poszłam ba betę i.
Taaadaaam miałam rację. :-)
Też was tak kłuje i ciągnie jajnik? Raz jeden raz drugi..
Dokładnie.. Też tak miałam...Ale fakt kreska była tak jasna ze aparat jej nawet nie widzial dobrze
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom