reklama
pyzunia86
Fanka BB :)
Mam problem. Wczoraj pojechalam sie zarejestrowac do mojej gin z nfz i bylo nie milo tzn. Pielegniarka potraktowala mnie strasznie. Powiedzialam jej ze wizyte chcialabym na pon poniewaz l4 od lekarza rodzinnego mam do nd .Wcisnela mnie z wielka lacha i dodala ze ja jestem tylo w ciazy a nie obloznie chora ze di pracy powinnam chodzic i pani doktor powie mi to samo. Spoko powiedzialam jej ze mam zle warunki przeciagi i pracuje po 10 do 12 h i to praktycznie dziennie.to ona mi na to ze pracodawca powinien mi stworzyc w czasie ciazy dogodne warunki pracy. Mam mega metlik boje sie ze mi l4 nie wystawi i zapisalam sie na piatek do gin kuglin w gliwicach z medicover fakt taku ze 30 km dojazdu popoludniami spoko gorzej rano
ZOOska
Mam problem. Wczoraj pojechalam sie zarejestrowac do mojej gin z nfz i bylo nie milo tzn. Pielegniarka potraktowala mnie strasznie. Powiedzialam jej ze wizyte chcialabym na pon poniewaz l4 od lekarza rodzinnego mam do nd .Wcisnela mnie z wielka lacha i dodala ze ja jestem tylo w ciazy a nie obloznie chora ze di pracy powinnam chodzic i pani doktor powie mi to samo. Spoko powiedzialam jej ze mam zle warunki przeciagi i pracuje po 10 do 12 h i to praktycznie dziennie.to ona mi na to ze pracodawca powinien mi stworzyc w czasie ciazy dogodne warunki pracy. Mam mega metlik boje sie ze mi l4 nie wystawi i zapisalam sie na piatek do gin kuglin w gliwicach z medicover fakt taku ze 30 km dojazdu popoludniami spoko gorzej rano
A co Ja to qrwa w ogole obchodzilo?![emoji35] Ja bym jej tam zaraz powiedziala co mysle, ughhh aż sie zagotowałam!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pyzunia86
Tez sie zagotowalam ...ale teraz boje sie ze faktycznie ta gin moze nie dac l4 i co ja wtedy w pon bym zrobila ???musialabym isc do pracy a u mnie dostac dzien wolnego teraz to masakra. Wiec zapisalam sie do medicover bo mam taka mozliwosc tylko dojazdy mnie przerazaja.
Nessi trzymam dziś za Ciebie kciuki od rana! Wiem ze na pewno wszystko będzie dobrze i zobaczysz dzieciaczka i serduszko <3
Lola dziś jest Twój dzień i z pewnością będzie udany Gdyby zarodek się nie rozwinął pewnie na tym stadium ciąży, organizm by już to wyłapał i progesteron by powoli spadał. Jakieś plamienia większe by się pojawiły a tak wszystko jest oki
Jak noc?
Witam Cię Siwa
Trochę mniej swędzi ale i tak dziś lecę
Plamienia miałam jakieś mikro i nie wiem skad się wzięły. W każdym razie nic sie dalej nie działo
Tak was czytam i czasami aż się śmieje pod nosem
Dziewczeta jakie Wy chcecie mieć objawy w 5 tc? Przecież to normalne że w tak wczesnym etapie, ciąża rozwija się bezobjawowo
Ja też tak miałam a teraz czuję się jak tygodniowe zwłoki ;P
ja jestem zwłok zwłoka [emoji85][emoji23]
Jutro kończę 8 tydzień i robi sie coraz mniej smiesznie[emoji849] jestem na przemian głodna ( ale to tak jakbym miała umrzeć z braku jedzenia), a za chwile wszystko mi sie unosi do gardła fujjj, raz nie powstrzymałam wymiotów i wisialam nad miska kilka razy. Ale ogolnie mam jakis taki wewnętrzny strach przed rzyganiem wiec z reguły trzymam to w sobie. Zauważyłam ze kwasne wtedy pomaga, pomarańcze, ogórek kiszony.
Cycki to juz mnie do szału doprowadzają, nie ma opcji spania bez stanika nawet No i sutki mi sie baaardzo powiększyły
No więc nie będzie mi dane zostać wrześniowa mamą. Dziś pojawiła się krew i beta spada bo kreska zrobiła się cieniem cienia.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam kiepska bete 69.5 ale gnojki zrobili mi total a chcialam zwykla sie zastanawiam czyby nie pojechac gdzie indziej i zrobic. Tamta robilam w pon
Ja sie nie znam chyba, a jaka jest różnica między Total a zwykła?
reklama
pyzunia86
Siwa bedzie dobrzeNo więc nie będzie mi dane zostać wrześniowa mamą. Dziś pojawiła się krew i beta spada bo kreska zrobiła się cieniem cienia.