Karolcia89
Fanka BB :)
Spokojnej nocy dziewczynki [emoji8] Powodzenia na jutrzejszych wizytach i bezbolesnych badań życzę [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to teraz wszystkie dostają zalecenie żeby zrobić prenatalne?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny Podczytuje was od kilku dni i postanowiłam do was dołączyć. To pierwsze forum na jakimkolwiek jestem i poruszam się troszkę po omacku-więc wybaczcie (nie jestem obyta z elektroniką). To moja 3 ciąża, ale pierwsza w której tak panikuję.Termin z OM na 4 września. Po cichu liczę na wsparcie. Mam 2 córki 10 i 7 lat. Trzymam kciuki za wszystkie serduszka
Dziewczyny nie raz,nie dwa życie kopnelo mnie w tyłek Trzeba myśleć optymistycznie,trzeba w coś wierzyć,trzeba mieć cel w zyciu,pasję,zasady...moje życie nie zawsze było piękne,ale obok mnie stoi mój ukochany mąż,synek ,mama - moja cudowna mamusia i trzech cudownych braci w Tym jeden to bliźniak i zdradzę Wam sekret (to prawda,że bliźnięta czują tak samo,gdy boli mnie to jego też,gdy coś się złego dzieje co u to wzajemnie odczuwamy)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Alcarin głową do góry będzie dobrze. Wiem ze to zabrzmi bardzo nieczule ale nie mamy większego wpływa na to co dzieje się na tak wczesnym etapie ciazy wiec trzeba spróbować nie orac sobie tym głowy. Co ma być to będzie. Ja tez z tych co się denerwują bo oprócz dwóch zdrowych córek jestem mamą aniołka, ale wytłumaczyłam to sobie, że tak musiało być. I choć na samą myśl serducho krwawi to liczę na to ze nigdy więcej mnie to nie spotka. Tylko spokój może nas uratować
Trochę mniej swędzi ale i tak dziś lecęMadzia, repeat please ....jak się czujesz ? plamienia ustały ? kuciapa nie swędzi już tak ?
Noo jest trochę ja dopiero 2 lata, młody 3 a mąż 5W lipcu bedzie 13 lat wiec troche juz TU siedze. Moj partner za to jest TU 15 lat. Do polski nas nie ciagnie