reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W ciąży nie można pić soków z liści malin bo powodują skurcze macicy i mogą doprowadzić do poronienia. Ale soki z samych owoców malin można. Więc domowe tak, jeśli wiadomo z czego są zrobione.

Ja się jakoś dzisiaj mało ciążowo czuje. Przynajmniej w pracy tak było. Bo jak wróciłam do domu to i mdlilo mnie trochę z głodu i brzuszek trochę pociągnął. Ale generalnie jakieś słabe te objawy.

Gratuluję wszystkim dzisiejszych wizyt. Ja się wstępnie mówiłam na 19 stycznia. To będzie 5t3d więc też pewnie tylko pęcherzyk zobaczę, no może z malutkim zarodkiem. Na serduszko jeszcze w tym czasie nie liczę.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie troszkę się załamałam, bo niestety widać dalej tylko pęcherzyk... [emoji17]

eiktrjjge03lkilf.png

jagus_87 to wysokie. Ja biorę eutyrox 1.5 tabletki dziennie.

marcia331 ja też się mało ciążowo czuje bardziej jak zdechlak :/ bo mnie jakieś przeziębienie zlapalo :/ mogę jedynie brać quixx i pije syrop z cebuli (nawet nie jest taki zly)
Masz wizytę dzień przede mną :)

Hmm Lola87 może owu miałaś później?

reklama
Ja jeszcze nie bylam u lekarza. W przyszlym tygodniu sie wybieram. Ale powiedzcie mi... mam bole brzucha, takie kujace co chwile w innym miejscu czy to normalne?? Czy powinnam sie martwic ?

Do góry