reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Będzie dobrze tylko nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie nie jest łatwo się dostać do endokrynologa :/
Mi dzisiaj moja lekarka powiedziała że to nie jest takie niebezpieczne i ze endokrynolog się tym nie martwi ale ja w to trochę wątpię. Mój ginekolog tak samo reaguje jak twój.
Dziewczyny tez macie problemy z tsh ? Ja wlasnie sie tym nie przejmowalam za bardzo ale jak tak czytam to sa rowne opinie. 28 grudnia bylam w polsce na rutynowej kontroli u ginekologa. Ktory stwierdzil, ze mam za wysokie tsh jak na starania o dzidzie i przepisal mi euthyrox N25 kazal brac i za 3 miesiace znowu sprawdzic czy spadnie. Dwa tygodnie pozniej nie mam @, wszystkie testy pozytywne i co teraz? Dalej je mam brac? Wy bierzecie bedac w ciazy ? Jedni uwazaja ze wysokie tsh zagraza dzidzi a jedni ze nie ma wplywu :o

Dziewczyny tez macie problemy z tsh ? Ja wlasnie sie tym nie przejmowalam za bardzo ale jak tak czytam to sa rowne opinie. 28 grudnia bylam w polsce na rutynowej kontroli u ginekologa. Ktory stwierdzil, ze mam za wysokie tsh jak na starania o dzidzie i przepisal mi euthyrox N25 kazal brac i za 3 miesiace znowu sprawdzic czy spadnie. Dwa tygodnie pozniej nie mam @, wszystkie testy pozytywne i co teraz? Dalej je mam brac? Wy bierzecie bedac w ciazy ? Jedni uwazaja ze wysokie tsh zagraza dzidzi a jedni ze nie ma wplywu :o
Ja biorę bo moje tsh w grudniu wynosiło 3.04 i mój ginekolog kazał brać.

Dziewczyny czy Wy też tak macie jak ja? Bardzo chciałam zajść w ciążę i nadal pragnę bobasa :) tylko czasem nachodzą mnie dziwne myśli...czy wszystko będzie dobrze,czy mój synek nie będzie czuł się odrzucony...to moje oczko w głowie (przecież też takie macie) jest bardzo wrażliwy i czasem reaguje emocjonalnie...natomiast ja z całych sił będę go zapewniać o tym,że kocham go ponad wszystko...mam 30lat,ułożone stabilne życie...Nie mogę powiedzieć,że mamy wszystko Ale starcza nam w zupełności...tylko skąd te takie głupoty mi przychodzą do głowy? Czy to wina hormonów?

Lola nie denerwuj się moja szwagierka ma termin na 13 sierpnia a tydzień temu dopiero pojawił się zarodek. W dodatku tak mały ze nie dało się go zmierzyć :)

Będzie dobrze tylko nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie nie jest łatwo się dostać do endokrynologa :/
Mi dzisiaj moja lekarka powiedziała że to nie jest takie niebezpieczne i ze endokrynolog się tym nie martwi ale ja w to trochę wątpię. Mój ginekolog tak samo reaguje jak twój.
Cały czas jeszcze mam nadzieję że kobiety w ciąży przyjmują jakoś szybciej, oby!
W ogóle strasznie mnie to zaskoczyło bo w życiu żadnych problemów z hormonami nie miałam...

Cały czas jeszcze mam nadzieję że kobiety w ciąży przyjmują jakoś szybciej, oby!
W ogóle strasznie mnie to zaskoczyło bo w życiu żadnych problemów z hormonami nie miałam...
To nie jest tak ze masz problemy z hormonami ale podwyższone tsh nie jest dobre dla płodu. Norma w ciąży powinna być od 1.5 do 2.5 wszystko powyżej może być (ale nie musi) niebezpieczne.

reklama
Do góry