CzarnaMadzia
Moderatorka
Kurcze ciekawe co ja jutro zastane....Tia, super słodkości mnie czekają w najbliższym czasie [emoji6]
Madzia to 6t3d
Leeleeth juz po wizycie czy jeszcze przed?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ciekawe co ja jutro zastane....Tia, super słodkości mnie czekają w najbliższym czasie [emoji6]
Madzia to 6t3d
Różnie z tą oceną ...ja się tej pilnuje:Madzia to jak oni liczą te tygodnie ciąży na podstawie wielkości pęcherzyka?? Jak ja miałam 7,9 mm a ona mi powiedziała, że to nie całe 5 tygodni?
To i tak u mnie się nie zgadza bo w 6 dni urosło tyle ile powinno w 4 no nic pozostaje mi jedynie czekać te 2 tygodnie wtedy wszystko się wyjaśniRóżnie z tą oceną ...ja się tej pilnuje:
Link do: 5 tydzień ciąży
Super wieści Jaguś !
Co do akcji serca to pojawia się, gdy zarodek ma ok 5mm.
To jeszcze zależy jak dokładnie lekarz mierzy przy mm, jeden w to czy w tamte robi różnicęTo i tak u mnie się nie zgadza bo w 6 dni urosło tyle ile powinno w 4 no nic pozostaje mi jedynie czekać te 2 tygodnie wtedy wszystko się wyjaśni
Pęcherzyk ciążowyczy w 5 tyg 0 dni wg suwaczka bedzie cos widac na usg
No na zarodek w 5 tc 0d nie ma co liczyćCzarnaMadzia ale nie wiadomo czy pusty czy pelny w sensie zarodka nie bedzie jeszcze czy bedzie
I co już po wizycie? Wszytko ok?Witam nowe mamuśki ależ się gwarno robi bardzo fajnie
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco
Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży
Ja już śpię o niebo lepiej