reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
można brać nospe ale ja wole jak boli, bo w 2 ciąży bolało okropnie mega skurcze i jak sie okazało roniłam już wtedy ale zlekceważyła,m ten ból bo myślałam że to ok. Teraz skupiam sie na moim ciele i odróżniam ból, jak boli tylko na okres albo kłuje w lewej albo prawej stronie to nic nie biorę bo nie boli aż tak :)
To juz masz porownanie co do bolu. Mnie w 1 ciazy nie bolalo nic. Wogole nie wskazywalo na to, ze poronie. Dowiedzialam sie na usg kontrolnym, ze serduszko juz tydzien czasu nie bije. Dlatego teraz sie boje jak cos zaboli, zeby nic zlego sie nie dzialo.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To juz masz porownanie co do bolu. Mnie w 1 ciazy nie bolalo nic. Wogole nie wskazywalo na to, ze poronie. Dowiedzialam sie na usg kontrolnym, ze serduszko juz tydzien czasu nie bije. Dlatego teraz sie boje jak cos zaboli, zeby nic zlego sie nie dzialo.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem ciebie i to bardzo :( każda ma inaczej prawda. Ja sie bardzo boję najchętniej już bym poszła na usg no ale wiem że to nic nie da. Teraz jeszcze jestem przeiziębiona okropnie kaszle i czuje że chyba mnie gorączka dopada. Mam nadzieję że nic się kropce nie stanie :(
Jedynie co musimy liczyć że wszystko będzie dobrze.

Ja w drodze ale wstyd się przyznać wypiłam dziś dużą kawę...5 dni z sobą walczyłam.. tym bardziej że jestem baristą .. a kawa to jest to co kocham.. jak tu się odzwyczaić? Wcześniej potrafiłam wypić 4/5 dziennie ..
1484049128-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

luna a czemu to odzwyczaic ja pije kawe
nimiti gier lilka ja nie waze duzo bo 59 ale w pasie mam 91 taki duzy brzuch mi zostal po ciazach

reklama
Ja mam mega duzy biust, a teraz to jiz sajgon.

Czy któraś z Was od razu poszła na l4? Tak mnoe to kusić. Moje koleżanki pp pozytywnum teście juz były na l4...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry