reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja bebetto torino ale podoba mi sie tez quinny buzz 4 xtra Ale nie wydaje nie się odpowiedni dla dziecka no i podobają mi się jeszcze joolz day i stokke t cos tam ale te to juz po 5 tyś [emoji33]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze na wuzki nie patrze. Jak przyjdzie pora to bedziemy kupowac. Choc dziadziu sie zdeklarowal, ze kupi wnukowi pierwszy pojazd... [emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilika ja jestem na grupie o wozkach i cybex jest fajny jako spacerówka jako gondola za twardy w sensie amortyzacji

Justys ja patrzalam na wozki nawet jak nie bylam w ciazy he

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!

justys0702 witaj w gronie wrześniówek ! :) będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?

zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/

CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?

Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr

Jutro mam wizyte o 17:))
To będzie 6-7 tydzień....
Trzymaj kciuki bo się boje ze zarodka nie zobaczę :(
Witam nowe mamuśki:) ależ się gwarno robi:) bardzo fajnie

Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco;)

Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży;)

Ja już śpię;) o niebo lepiej;)
Haha a myślałam że tylko ja mam kopalnie węgla w nosie :D

Dziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę :D

Dziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę :D
Mam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozyc :D

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Ten balios to moje marzenie ze względu wlaanie na spacerówkę. Gondola moze byc twardsza, nie planuje wypadu w góry. Szwagierka miala mega miekki wozek na pompowanych kolach, ale meega ciężki i malo stabilny

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja zapisalam sie na kontrol na 17.01 na 18.00 a nastepna planowa wizyta 26 stycznia....
Jak tak patrze to od kiedy wiem o ciazy to srednio co tydzien poltora chodze do gina :(

Do góry