reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ja jeszcze na wuzki nie patrze. Jak przyjdzie pora to bedziemy kupowac. Choc dziadziu sie zdeklarowal, ze kupi wnukowi pierwszy pojazd... [emoji6]Ja bebetto torino ale podoba mi sie tez quinny buzz 4 xtra Ale nie wydaje nie się odpowiedni dla dziecka no i podobają mi się jeszcze joolz day i stokke t cos tam ale te to juz po 5 tyś [emoji33]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska
Lilika ja jestem na grupie o wozkach i cybex jest fajny jako spacerówka jako gondola za twardy w sensie amortyzacji
Justys ja patrzalam na wozki nawet jak nie bylam w ciazy he
Justys ja patrzalam na wozki nawet jak nie bylam w ciazy he
ZOOska
Lilek ja czytam opinie na bangla tez, pisza ze cybex to typowo miejski wózek nie na trudny teren
CzarnaMadzia
Moderatorka
Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!
justys0702 witaj w gronie wrześniówek ! będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?
zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/
CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?
Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr
Jutro mam wizyte o 17)
To będzie 6-7 tydzień....
Trzymaj kciuki bo się boje ze zarodka nie zobaczę
Haha a myślałam że tylko ja mam kopalnie węgla w nosieWitam nowe mamuśki ależ się gwarno robi bardzo fajnie
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco
Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży
Ja już śpię o niebo lepiej
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę
Anonimowa19
Mam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozycDziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
CzarnaMadzia
Moderatorka
Polecam Drewnice w ZąbkachMam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozyc
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Znam okolice to będziemy czuć się jak w domu
Ten balios to moje marzenie ze względu wlaanie na spacerówkę. Gondola moze byc twardsza, nie planuje wypadu w góry. Szwagierka miala mega miekki wozek na pompowanych kolach, ale meega ciężki i malo stabilny
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama