reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja bebetto torino ale podoba mi sie tez quinny buzz 4 xtra Ale nie wydaje nie się odpowiedni dla dziecka no i podobają mi się jeszcze joolz day i stokke t cos tam ale te to juz po 5 tyś [emoji33]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze na wuzki nie patrze. Jak przyjdzie pora to bedziemy kupowac. Choc dziadziu sie zdeklarowal, ze kupi wnukowi pierwszy pojazd... [emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilika ja jestem na grupie o wozkach i cybex jest fajny jako spacerówka jako gondola za twardy w sensie amortyzacji

Justys ja patrzalam na wozki nawet jak nie bylam w ciazy he

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!

justys0702 witaj w gronie wrześniówek ! :) będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?

zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/

CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?

Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr

Jutro mam wizyte o 17:))
To będzie 6-7 tydzień....
Trzymaj kciuki bo się boje ze zarodka nie zobaczę :(
Witam nowe mamuśki:) ależ się gwarno robi:) bardzo fajnie

Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco;)

Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży;)

Ja już śpię;) o niebo lepiej;)
Haha a myślałam że tylko ja mam kopalnie węgla w nosie :D

Dziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę :D

Dziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę :D
Mam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozyc :D

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Ten balios to moje marzenie ze względu wlaanie na spacerówkę. Gondola moze byc twardsza, nie planuje wypadu w góry. Szwagierka miala mega miekki wozek na pompowanych kolach, ale meega ciężki i malo stabilny

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja zapisalam sie na kontrol na 17.01 na 18.00 a nastepna planowa wizyta 26 stycznia....
Jak tak patrze to od kiedy wiem o ciazy to srednio co tydzien poltora chodze do gina :(

Do góry