reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam mega duzy biust, a teraz to jiz sajgon.

Czy któraś z Was od razu poszła na l4? Tak mnoe to kusić. Moje koleżanki pp pozytywnum teście juz były na l4...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciazy bylam od razu na l4. Teraz jeszcze nie, bo lekarz nie potwierdz do konca ciazy.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bebetto torino ale podoba mi sie tez quinny buzz 4 xtra Ale nie wydaje nie się odpowiedni dla dziecka no i podobają mi się jeszcze joolz day i stokke t cos tam ale te to juz po 5 tyś [emoji33]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem ciebie i to bardzo :( każda ma inaczej prawda. Ja sie bardzo boję najchętniej już bym poszła na usg no ale wiem że to nic nie da. Teraz jeszcze jestem przeiziębiona okropnie kaszle i czuje że chyba mnie gorączka dopada. Mam nadzieję że nic się kropce nie stanie :(
Jedynie co musimy liczyć że wszystko będzie dobrze.
W pierwszej ciazy tez bylam przeziebiona i mialam brac lekarstwa typowe dla kobiet w ciazy. I lezalam dwa tygodnie. Lepiej idz do lekarza pierwszego kontaktu, poki nie masz wysokiej goraczki.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry