Głodna się robię [emoji16] myslalam ze będę kontrolować wage w ciazy, ale chyba nic z tego[emoji23]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się zrobiła po ciąży, a dowiedziałam się podczas operacji CC, moja jak to lekarz wtedy określił jest wielkości grejpfruta. Przez 2 lata bardzo bolało, nosiłam gorset i chyba troszkę się zmniejszyła bo boleści były coraz rzadziej ...teraz pobolewa w zależności od tego jak dużo zjem (co w ciąży jest problemem) ...ale ten ból da się wytrzmać.
wiesz ja w pierwszej ciąży ważyłam 116 kg na początku!nimti gier no to bedziemy razem czekac kiedy nasz tluszczyk sie zaokrogli he
Ja też oscyluje koło 100 a w pierwszej zaczynałam z 84 ;-)wiesz ja w pierwszej ciąży ważyłam 116 kg na początku!
Teraz schudłam ale znowu przytyłam przez leki więc waga wyjściowa 110kg wiem że wstyd ale trudno wiem że dam radę. Szkoda tylko że znowu mi sie przytyło bo udało mi się zrzucić do 98
to twoja pierwsza ciąża prawda? ten bol jest naturalny bo sie wszystko tam na dole powiększa, mam tak codziennie nie martw sięJa tez caly czas jem i jem i jem. I konca nie widac. Tylko martwi mnie jedno... Boki mnie brzuch niby jak na okres, ale troche delikatniej i raz na jakis czas kluje w jajnikach. Miala tak ktoras z was?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam, czaswm jak wstaje, tak mnie zaboli, ze az mnoe zgina. Wlasnie jak prawy jajnik. Brzuch też boli.Ja tez caly czas jem i jem i jem. I konca nie widac. Tylko martwi mnie jedno... Boki mnie brzuch niby jak na okres, ale troche delikatniej i raz na jakis czas kluje w jajnikach. Miala tak ktoras z was?
To moja druga ciaza. Pierwsza poronilam. To mnie troche uspokoilas[emoji4] a zazywasz cos na te bole?to twoja pierwsza ciąża prawda? ten bol jest naturalny bo sie wszystko tam na dole powiększa, mam tak codziennie nie martw się
można brać nospe ale ja wole jak boli, bo w 2 ciąży bolało okropnie mega skurcze i jak sie okazało roniłam już wtedy ale zlekceważyła,m ten ból bo myślałam że to ok. Teraz skupiam sie na moim ciele i odróżniam ból, jak boli tylko na okres albo kłuje w lewej albo prawej stronie to nic nie biorę bo nie boli aż takTo moja druga ciaza. Pierwsza poronilam. To mnie troche uspokoilas[emoji4] a zazywasz cos na te bole?