reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Zooska jest przekochana, to prawda - a jeszcze teraz rozkręca się etap najlepszych tekstów, ostatnio stwierdziła że jak chce mi się sikać to muszę zaczekać aż zwolni muszlę "bo niestety mamusiu masz za dużą pupcię i na nocnik się nie zmieści" ;)

A teksty z fabryką dzieci i pękającym brzuchem świetne :)
Gie_er dobrze się zastanów nad propozycją córki, chyba ma rację [emoji14]

Niekiedy żałuję ze tego nie robiłam i obiecuję sobie że zacznę, chyba faktycznie muszę kupić jakiś kajecik na tą okazję ;)

Oj teksty dzieci są najlepsze. My jeszcze naszym nie mówiliśmy w prost. Mąż tylko zapytał starszego czy chciałby brata czy siostrę to odpowiedział że on chce na basen [emoji3] a młodszy zawsze odpowiada że on chce pieska [emoji3] potem leżałam na kanapie i mówię że mnie brzuch boli. Młodszy dopytywal co chwila czy już nie boli, starszy zapytał czy długo mnie tak będzie boleć a ja na to że 9 miesięcy. Mamo ale to przecież będzie bardzo długo trwało! Uśmiałam się. Cudaki moje kochane.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha kto ma się domyślić to się domyśli ;) Dlatego nic przy małej nie gadamy, bo pewnie zaraz by wyklachała że będzie dzidziuś ;)

Do góry