gie_er
Fanka BB :)
Tak, bo w lutym 2016 miałam wycinki z szyjki brane i wyszła dysplazja komórek i zastanawiam się czy to nie przeszkadza w sn.Gie_er Ty pytałaś o wskazanie do cesarki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bo w lutym 2016 miałam wycinki z szyjki brane i wyszła dysplazja komórek i zastanawiam się czy to nie przeszkadza w sn.Gie_er Ty pytałaś o wskazanie do cesarki?
Marcia ja też wybrałabym tego pierwszego
Oj to jutro sporo wizyt - super, ciekawe ile fasolki pokażą (chociaż wg mojej apki to dopiero tic taki )
Ja mam wizytę we wtorek, ale serio bez żadnych złych przeczuć, więc wniosek taki, że będzie dobrze
Już mi się nie wydaje że mnie mdli, bo mam na pewno mdłości, z tym że póki co są takie typowo głodowe - jak coś zjem to przeważnie przechodzą.
Kate a pracujesz w laboratorium? Oby koleżanka nie odebrała Twojej ciąży tak jak szwagierka Emzilki, to będzie ok
Przed chwilą położyłam moją córę spać (3 lata), mówię: "pamiętaj że mamusia bardzo Cię kocha" a ona mi na to: "a ja kocham świnię" (ma nowego pluszaka) - i takie to moje dziecko jest uczuciowe
Dokładnie, w czerwcu mnie to czekaJaguś ty 87, ja tak, pora na zmianę kodu z przodu
Eni to już właściwe jesteś trzydziestką, ja jeszcze tą myśl od siebie odganiamJaguś a mnie za 2 dni