Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod koniec szóstego [emoji5]
Jaką dawkę magnezu bierzesz?
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty [emoji4]
Będzie dobrze, trzymam kciuki ja jutro muszę powiedzieć koleżance w pracy bo ktoś mi przecież musi pobrać betę nie wiem co na to powie druga, która się aktualnie stara i jak narazie bez efektów. Mam nadzieję tylko, że mi oczu nie wydrapieJa jutro szefowi powiem o ciąży, boję się jak małe dziecko, które coś nabroiło [emoji4]
Będzie dobrze, trzymam kciuki ja jutro muszę powiedzieć koleżance w pracy bo ktoś mi przecież musi pobrać betę nie wiem co na to powie druga, która się aktualnie stara i jak narazie bez efektów. Mam nadzieję tylko, że mi oczu nie wydrapie
Coś mnie kłuje w lewym boku po obiedzie, jakby taka kolka... zaczynam powoli się stresować, że coś jest nie tak...
5tydz2d