Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15 dzien a cykle max 25 -26 dniA który masz dzień cyklu? Mąż miał gorączkę podczas choroby? Dobrze, że lekarz zalecił AMH i resztę badań.
a wrzucisz całość z uciętymi danymi? Będzie łatwiejPrzyszły wyniki nasienia
Koncentracja 45mln
ruch postępowy 23%
morfologia plemnika 1%
żywych plemników 63%
Całkowita liczba plemników 118 ml
Gratulacje i uciekaj od razu na kwietniowe/majowe mamusie To jest wątek dla dziewczyn, które dopiero się starają, niektóre nawet latami (patrz pierwsza strona).Ja testowałam 1.09 a dziś beta 2278 to drugi i w końcu udany transfer
chciałabym ale mąż je ma na swoim meilu i nie chce mi wysłać bo mówi że będę siedzieć i przeszukiwać internet , że poczekamy i wizytę u lekarzaa wrzucisz całość z uciętymi danymi? Będzie łatwiej
tak, tak, dostałam wczoraj dużo dziewczyn dostałoW ogóle nie czytałam parę dni a tu kilkadziesiąt stron napisałyście xd przeczytałam, ale nie będę już odpisywać wstecz gratuluje wszystkich kreseczek, @klaudia16 gratuluje że udało się zrobić to badanie nasienia. Ja niestety nie znam się na tych wszystkich wynikach więc nie odpowiem czy są ok czy nie.
@LadyCaro czy Ty dostałaś swoje wyniki z katowic? Bo ja mam a Ty chyba byłaś chwilę przede mną? Za to mój mąż nadal nie dostał.