Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a idziesz na przyrost?Kreska nie jest wyznacznikiem bety ? Bo robię 3 dzień i mam wrażenie, że jest taka sama jak wczoraj albo delikatnie ciemniejsza i głowa szaleje …
idę dziśa idziesz na przyrost?
no to nie rozkmniaj już tych kresek to tylko kawałek papierkaidę dziś
niby tak ale nie tak to sobie wyobrażam ,tym bardziej że już od jakiś 6-7 dni po zastrzyku było jasno więc miałam nadzieję że ten zastrzyk się wypłukuje i zaraz będzie prawilna kreskaJeszcze jest wcześnie, nadzieja jest póki bieli nie ma
noo , 11 dzień dzisiajDługo ten zastrzyk Ci się trzyma także
od godziny im się przyglądam . Wyniki będą po 10 zaraz a o 10 mam paznokcie chyba tam zakwitnę mąż ma mi sprawdzićno to nie rozkmniaj już tych kresek to tylko kawałek papierka
to szybciutko , super że tak dają wynikiod godziny im się przyglądam . Wyniki będą po 10 zaraz a o 10 mam paznokcie chyba tam zakwitnę mąż ma mi sprawdzić
kochana a nie nakręcasz się za bardzo?Oczywiście,zrobiłam kolejny w pracy ,praktycznie biel jak się mocno mocno przyjrzę to może jakiś tam cień zobaczę . Także no ... Dzisiaj 9-10 dpo może coś ruszy jeszcze ale wątpię