reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Dziewczyny byłam na drożności, jeden jajowód drożny drugi nie. Któraś z was wie jak to wygląda w tej sytuacji, czy robi sięnp. laparoskopię czy jak jeden drożny to się zostawia? Kurcze, muszę sobie to teraz poukładać w głowie.
Ale sam zabieg to w sumie nie było się czego bać, zabolało przy tym niedrożnym bardziej, ale okres boli bardziej

W ogóle nie czytałam parę dni a tu kilkadziesiąt stron napisałyście xd przeczytałam, ale nie będę już odpisywać wstecz ;) gratuluje wszystkich kreseczek, @klaudia16 gratuluje że udało się zrobić to badanie nasienia. Ja niestety nie znam się na tych wszystkich wynikach więc nie odpowiem czy są ok czy nie.
@LadyCaro czy Ty dostałaś swoje wyniki z katowic? Bo ja mam a Ty chyba byłaś chwilę przede mną? Za to mój mąż nadal nie dostał.

reklama
W ogóle nie czytałam parę dni a tu kilkadziesiąt stron napisałyście xd przeczytałam, ale nie będę już odpisywać wstecz ;) gratuluje wszystkich kreseczek, @klaudia16 gratuluje że udało się zrobić to badanie nasienia. Ja niestety nie znam się na tych wszystkich wynikach więc nie odpowiem czy są ok czy nie.
@LadyCaro czy Ty dostałaś swoje wyniki z katowic? Bo ja mam a Ty chyba byłaś chwilę przede mną? Za to mój mąż nadal nie dostał.
tak, tak, dostałam :) wczoraj dużo dziewczyn dostało :)

Do góry