Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nic, poczekamy najważniejsze, że się udałoWłaśnie dzownilam pani powiedziała że wstępna diagnostyka jest tutaj w Jaworznie i później jeszcze raz w Krakowie . Bez sensu
tak szczerze to ja nie rozumiem, że badają w Jaworznie, a później w Krk.Zastanawiam się tylko czy to nie wpłynie na wyniki skoro nie będzie ,, świeże ,, ?
powiem ci że ja też tego kompletnie nie rozumiem . Jak będziemy na następnej wizycie u Pani Estery to się jej zapytam czemu tak ,może ona coś więcej powie . Bo nie kazała nam się umawiać żeby omówić badania , powiedziała że przy kolejnej wizycie od razu omówimytak szczerze to ja nie rozumiem, że badają w Jaworznie, a później w Krk.
Bo nasienie się bada na świeżo. Dlatego zawsze jest na godzinę badanie (albo można w domu i trzeba jak najszybciej dostarczyć próbę)..
A skoro bada ktoś w Jaworznie to wystawia wynik. Chyba ma do tego uprawnienia
trzeba poczekać na wyniki, już na pierwszy rzut oka będzie widać czy są ok czy niepowiem ci że ja też tego kompletnie nie rozumiem . Jak będziemy na następnej wizycie u Pani Estery to się jej zapytam czemu tak ,może ona coś więcej powie . Bo nie kazała nam się umawiać żeby omówić badania , powiedziała że przy kolejnej wizycie od razu omówimy
oby były w miarę ok , do lekkiej poprawy tylko bo się załamie normalnietrzeba poczekać na wyniki, już na pierwszy rzut oka będzie widać czy są ok czy nie
trzymam kciukioby były w miarę ok , do lekkiej poprawy tylko bo się załamie normalnie
a jak będą słabe to lekarz przepisze jakieś suple na receptę czy wystarczają te co są zwykle do kupienia ?trzymam kciuki
Osobiście wiem jakim ciężkim tematem jest nasienie..
tak naprawdę z nasieniem to ciężki temat.. Nie ma złotych środków.. Można łykać suple a wyniki mogą się pogarszaća jak będą słabe to lekarz przepisze jakieś suple na receptę czy wystarczają te co są zwykle do kupienia ?