reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
u mnie to samo. Nie wie co wrzucam więc wypije wszystko 🤣
Polecam też np muffinki czekoladowe z burakiem lub cukinią - stary do dziś nie wie, że tam było warzywo 🤣
O tutaj już się robią schody, bo ja jestem beztalenciem cukierniczym i nie czuję tego tematu😅. W domu wypiekami zajmuje się mąż, on ma do tego rękę I niech tak zostanie😃

Witajcie ;) Jestem pierwszy raz tutaj na forum natomiast już korzystałam ze strony w 2015 R. Kiedy to urodził mi się pierwszy synek ;) Mam 32 lata pochodzę z Krakowa i pracuje jako nauczyciel przy niepełnosprawnym chłopcu. Mam już 2 synów. W ciaze akurat udało mi się szybciutko zachodzić bo z pierwszym to bym drugi cykl a przy drugim udało się od razu. Teraz postanowiliśmy z mężem postarać się kolejny raz. Mam nadzieję że też szybko się uda, przynajmniej bardzo na to liczę. Pozdrawiam Was i trzymam za wszystkie kciuki.
Będę testować 25 i to by była super niespodzianka, bo 26.09 mam urodziny 😍
Hej! Witamy. Miło Cię poznać. Oby historia się powtórzyła, a starania portwały tylko momencik🙂 przydałby się taki wyjątkowy prezent na urodziny😍
Zapisałam. Powodzenia!

a i dodam coś o sobie. Mam 33 lata i córkę 5 lat 😊 W zasadzie to moja pierwsza próba zajścia w ciążę po urodzeniu córki. Mam wrażenie, że się udało choć nie chce zapeszac. Czuję się identycznie jak przy pierwszej ciąży. Mam obolałe piersi, ból podbrzusza i wzdety brzuch. Dodam że rzadko mnie piersi bolą na miesiączkę także jestem pełna nadzieji.
Miło Cię poznać, oby Twoje przeczucia przełożyły się na 2 tłuste krechy 😉

Melduje że jestem po wizycie , pecherzyk pękł , endometrium 12 , ból w dole brzucha najprawdopodobniej dlatego że mnie podrażnia płyn w zatoce ponieważ jest go sporo tak powidziala lekarka . Od piątku duphaston przez 14 dni i po 14 dniach od przyjmowania mam wykonać test , ja oczywiście tyle nie wytrzymam więc napewno zrobię to wcześniej 😅 także można mnie wpisać na testowanie na piątek 13 a co mi tam to będzie jakiś 10 dpo , jak nic nie wyjdzie to będziemy testować jeszcze raz ☺️

reklama
Do góry