reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Zrobiłam jeszcze estradiol bo czytałam m, że to robi się z progiem… teraz już wiem że nie. Ale chyba na fazę lutealna jest dobrze ?

Załączniki

• IMG_2953.jpeg
    IMG_2953.jpeg
    36,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Testy z Domowego Laboratorium też można wrzucać do Premom, tylko wtedy w zakładkę Others 😉 Ale działa dokładnie tak samo i dużo dziewczyn tutaj tak robi.
Więc to już kwestia co @Anexandra Ci się bardziej opłaca w danym momencie. I DL, i easy@home są dobre, tylko ważne żeby nie zmieniać w trakcie cyklu 🙂
dziękujesz informację. Zamówiłam Domowe Labolatorium

Dziękuję! Greckie wakacje, zamierzam wycisnąć z nich jak najwięcej nawet w okres 😂 ten zawsze przychodzi nie w porę.

Kurcze, jak mamy pecha w życiu to może piątek 13 na przekór okaże się być szczęśliwy ;)

Hej! Fajnie Cie widziec, że wróciłaś po rodzeństwo. Życzę, żeby tym razem było szybko i bezproblemowo 💚
Jak ten czas leci, przed chwilą widziałyśmy się na wątku ivf, przecierałaś mi szlaki..
Zazdro takich wakacji🙂 a może okres się rozmyśli i nie przyjdzie wcale✊✊
Żeby ten pech wkońcu odpuścił! 😃

A jak z zupami? Je, lubi? Ja przy anemii robiłam sobie bombe witaminową w postaci zupy krem brokułowej z ciecierzycą i mój mąż jest teraz jej największym fanem. W zupach, kremach możesz przemycić masę warzyw.
I może są jakiekolwiek warzywa, które toleruje? Smaki jakie lubi?
Częściej jadą drugie dania, ale zupy lubi. Tak- dobry pomysł, będę częściej gotować takie warzywne. Znalazłam przepis na zupę z ciecierzycy, nawet koleżanka ostatnio chwaliła, robiła pierwszy raz. Co do brokuła to niestety przez gardło mu nie przejdzie😅 a po sałacie: "mu się odbija" tak twierdzi😂
Z surowych warzyw lubi pomidora i paprykę, a w ramach surówek najchętniej codziennie jadłby tylko ogórki kiszone😆

Częściej jadą drugie dania, ale zupy lubi. Tak- dobry pomysł, będę częściej gotować takie warzywne. Znalazłam przepis na zupę z ciecierzycy, nawet koleżanka ostatnio chwaliła, robiła pierwszy raz. Co do brokuła to niestety przez gardło mu nie przejdzie😅 a po sałacie: "mu się odbija" tak twierdzi😂
Z surowych warzyw lubi pomidora i paprykę, a w ramach surówek najchętniej codziennie jadłby tylko ogórki kiszone😆
zrób mu zupę meksykańską, mój kocha 😅

reklama
Do góry