anyżowa
Fanka BB :)
Gratulacje!Beta 25.79
Czekam jeszcze na proga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Beta 25.79
Czekam jeszcze na proga
u mnie tylko herbatka, kocyk, ibuprom i czipsyDziewczyny a czym się ratujecie w te dni jakie leki, sposoby ? gdzieś mi się wyświetlił ostatnio pas rozgrzewający z wibracjami na menstruacje
Ja ibuprom albo nimesil, amol. I słodkie najchętniej pochłonęła bym duży kawał placka z masąDziewczyny a czym się ratujecie w te dni jakie leki, sposoby ? gdzieś mi się wyświetlił ostatnio pas rozgrzewający z wibracjami na menstruacje
ja robię sobie ciepłą bańkę na brzuch zawsze i tabletki przeciwbólowe jakieś mocneDziewczyny a czym się ratujecie w te dni jakie leki, sposoby ? gdzieś mi się wyświetlił ostatnio pas rozgrzewający z wibracjami na menstruacje
ja ostatnio używałam takich plastrów rozgrzewających. One są typowo na te dni. Chyba w rossmanie kupiłam. Do tego oczywiście przeciwbólowe, bo bez tego się nie obejdzie w pierwszym dniu.Dziewczyny a czym się ratujecie w te dni jakie leki, sposoby ? gdzieś mi się wyświetlił ostatnio pas rozgrzewający z wibracjami na menstruacje
dają coś te plastry ?ja ostatnio używałam takich plastrów rozgrzewających. One są typowo na te dni. Chyba w rossmanie kupiłam. Do tego oczywiście przeciwbólowe, bo bez tego się nie obejdzie w pierwszym dniu.