LadyCaro
Fanka BB :)
taki progesteron jaki masz to bardzo spoko wynik.czyli nie gnać na łeb na szyję do lekarza ? Może te różowe upławy miną do jutra
edit: jaka jednostka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taki progesteron jaki masz to bardzo spoko wynik.czyli nie gnać na łeb na szyję do lekarza ? Może te różowe upławy miną do jutra
Ng/mltaki progesteron jaki masz to bardzo spoko wynik.
edit: jaka jednostka?
no to moim zdaniem nie masz się co marwtić tym progiemNg/ml
Bardzo dziękuję
bardzo spoko wyniki, jedynie lepkość wzmożona, więc może niech partner pije więcej wody lub kilka dni przed owulacją 2x dziennie acc optima, powinno pomóc.Dziewczyny mam wyniki
Kuknijcie
nie jeszcze nie, na spokojnie. Ja przy takiej becie umówiłam wizytę 3 tygodnie późniejczyli nie gnać na łeb na szyję do lekarza ? Może te różowe upławy miną do jutra
Dziękujębardzo spoko wyniki, jedynie lepkość wzmożona, więc może niech partner pije więcej wody lub kilka dni przed owulacją 2x dziennie acc optima, powinno pomóc.
Dziękuję będę go faszerowacbardzo spoko wyniki, jedynie lepkość wzmożona, więc może niech partner pije więcej wody lub kilka dni przed owulacją 2x dziennie acc optima, powinno pomóc.