reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

widać 😍 , dawaj znać jak beta.
U mnie dziś 10dc i tak wyglada mój test owu(najniżej), chyba dziś jeszcze powinnam zrobić chociaż jeden co myślicie? Skoro ciemniej. Dodatkowo mam książkowy śluz płodny 😄
faktycznie blady, ale np u mnie te testy się wybariwały słabo, podczas gdy na innej firmy byłą wyraźniejsza kreska.

reklama
Z jakiegoś powodu chcesz robić testy?
Coś podejrzewasz?
Generalnie urodzilam synka w 35tc nagle, przez CC. Dostalam krwawienia.Powodem byly liczne zawaly lozyska i skrzepliny. Ciąża od początku bezproblemowa, tylko czasami mialam skoki cisnienia i zdarzylo mi sie pare razy w tamtej ciąży poczuc jakbym miala stan przedrzucawkowy.
Obecnie pomimo staran w okresie okoloowulacyjnym. Owulacje już miałam potwierdzane wielokrotnie, to niestety starania okazuja sie być bezskuteczne.

Generalnie urodzilam synka w 35tc nagle, przez CC. Dostalam krwawienia.Powodem byly liczne zawaly lozyska i skrzepliny. Ciąża od początku bezproblemowa, tylko czasami mialam skoki cisnienia i zdarzylo mi sie pare razy w tamtej ciąży poczuc jakbym miala stan przedrzucawkowy.
Obecnie pomimo staran w okresie okoloowulacyjnym. Owulacje już miałam potwierdzane wielokrotnie, to niestety starania okazuja sie być bezskuteczne.
A ile się staracie teraz? Przepraszam, pewnie pisałaś, ale nie pamiętam wszystkiego.
Robiłaś już jakieś inne badania?
Czy lekarze po porodzie tłumaczyli skąd to się mogło wziąć? Miałaś jakieś zalecenia?

reklama
A ile się staracie teraz? Przepraszam, pewnie pisałaś, ale nie pamiętam wszystkiego.
Robiłaś już jakieś inne badania?
Czy lekarze po porodzie tłumaczyli skąd to się mogło wziąć? Miałaś jakieś zalecenia?
Obecnie 9 cykl starań..
Póki co sprawdzalam tylko progesteron i prolaktyne, poza tym potwierdzalam owulacje monitoringiem i wszystko bylo dobrze.
Ostatnio ginekolog kazala mi brac dosti.nex od początku cyklu 1/4 tabletki co tydzień.
Właśnie po porodzie nikt mi niczego nie wytlumaczyl.. Sama szukam odpowiedzi czemu tak nagle się stało, tym bardziej że ciąża fizjologiczna od początku.
Jedynie uslyszalam, że czasami tak sie moze zdarzyc..
Moja prowadzaca tamta ciaze ostatnio tylko napokmnela abym sprawdzila ta trombofilie. No i jak raz bylam na cytologi na nfz, to jeden lekarz powiedział że moglo tak sie stac przez bakterie.

Do góry