reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Swoją drogą dziewczyna taka świadoma, a jednak tak zamknięta skoro za wszystko obwinia alkohol i nie dopuszcza, że różne choroby, nowotwory, śmiertelność jest powodowana przez inne czynniki. Wszystkiemu winny jest alkohol, ta lampka wina która pijecie raz w miesiącu.
Dopuszczam, nie uwłaczaj mojej inteligencji.

reklama
Też się zgadzam, że ta dyskusja nie ma już sensu. Wy to odbieracie źle, bo staracie się o potomstwo i ktoś włożył kij w mrowisko i napisał jak jest. Mogę być w sekcie "Stop Etanol" i mogę być z tego dumna :) Nie uważam żebym się wywyższała, mówię jak jest. Nie nazywałam tu nikogo głupim, a takie słowa są mi wkładane tylko po to żeby zdyskredytować moje wypowiedzi. Możecie jedna przed drugą prześmiewać wszystko co tu napisałam ale to nie zmieni faktu, że etanol jest trucizną w KAŻDEJ ilości.
Bez przesady wszystko jest dla ludzi … z głową. W kosmetykach też jest alkohol🙈
Jedną lampką wina czy drink nie zaszkodzi nikomu. Żeby tak żyć jak opisujesz trzebaby było z wielu rzeczy zrezygnować. Bez przesady

Bez przesady wszystko jest dla ludzi … z głową. W kosmetykach też jest alkohol🙈
Jedną lampką wina czy drink nie zaszkodzi nikomu. Żeby tak żyć jak opisujesz trzebaby było z wielu rzeczy zrezygnować. Bez przesady
Zaraz zostaniesz ochrzczona, że etanol zabija w każdej ilości 😁

reklama
Do góry