reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Swoją drogą dziewczyna taka świadoma, a jednak tak zamknięta skoro za wszystko obwinia alkohol i nie dopuszcza, że różne choroby, nowotwory, śmiertelność jest powodowana przez inne czynniki. Wszystkiemu winny jest alkohol, ta lampka wina która pijecie raz w miesiącu.
Dopuszczam, nie uwłaczaj mojej inteligencji.

reklama
Też się zgadzam, że ta dyskusja nie ma już sensu. Wy to odbieracie źle, bo staracie się o potomstwo i ktoś włożył kij w mrowisko i napisał jak jest. Mogę być w sekcie "Stop Etanol" i mogę być z tego dumna :) Nie uważam żebym się wywyższała, mówię jak jest. Nie nazywałam tu nikogo głupim, a takie słowa są mi wkładane tylko po to żeby zdyskredytować moje wypowiedzi. Możecie jedna przed drugą prześmiewać wszystko co tu napisałam ale to nie zmieni faktu, że etanol jest trucizną w KAŻDEJ ilości.
Bez przesady wszystko jest dla ludzi … z głową. W kosmetykach też jest alkohol🙈
Jedną lampką wina czy drink nie zaszkodzi nikomu. Żeby tak żyć jak opisujesz trzebaby było z wielu rzeczy zrezygnować. Bez przesady

Bez przesady wszystko jest dla ludzi … z głową. W kosmetykach też jest alkohol🙈
Jedną lampką wina czy drink nie zaszkodzi nikomu. Żeby tak żyć jak opisujesz trzebaby było z wielu rzeczy zrezygnować. Bez przesady
Zaraz zostaniesz ochrzczona, że etanol zabija w każdej ilości 😁

reklama
Do góry