93kora
Fanka BB :)
Jeszcze 30 razy zapytaMyślę, że dostałaś na to pytanie odpowiedź juz kilka razy od wielu dziewczyn...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 30 razy zapytaMyślę, że dostałaś na to pytanie odpowiedź juz kilka razy od wielu dziewczyn...
Skoro dla tamtej pani tak jest to powinna zrezygnować z większością kosmetyków, malowania paznokci itd… ja uważam że lampka wina od czasu do czasu wręcz wskazanaZaraz zostaniesz ochrzczona, że etanol zabija w każdej ilości
Zaraz zostaniesz ochrzczona, że etanol zabija w każdej ilości
Ona Ci współczuje, że sie tak wyniszczaszSkoro dla tamtej pani tak jest to powinna zrezygnować z większością kosmetyków, malowania paznokci itd… ja uważam że lampka wina od czasu do czasu wręcz wskazana
Dlatego zapytałam jak wygląda jej dieta i ogólnie jak żyje. Ale się nie doczekałam odpowiedziSkoro dla tamtej pani tak jest to powinna zrezygnować z większością kosmetyków, malowania paznokci itd… ja uważam że lampka wina od czasu do czasu wręcz wskazana
Haha ja akurat kosmetyków mało używam, paznokci nie maluję ale lampka wina od czasu do czasu dla zdrowia jak najbardziejOna Ci współczuje, że sie tak wyniszczasz
No to co nam zostaje? Chyba współczucieSkoro dla tamtej pani tak jest to powinna zrezygnować z większością kosmetyków, malowania paznokci itd… ja uważam że lampka wina od czasu do czasu wręcz wskazana
Jeśli pani tak stroni od etanolu dla jej zdrowia i bezpieczeństwa może podpowiem w jakich produktach które stosuje jednak jest ten nieszczęsny etanol. Może uda mi się się ją uchronić od tego zła ponieważ może nie być do końca świadoma a nieszczelnie sama poucza inne panieDlatego zapytałam jak wygląda jej dieta i ogólnie jak żyje. Ale się nie doczekałam odpowiedzi
O fu*k zapomniałam o syropach .A syropie na kaszel?
Musi stać się bardziej świadoma ta pani. Może trzeba pomóc ??No to co nam zostaje? Chyba współczucie