olka11135
Fanka BB :)
To powiedz to lekarzom, co czasamo twierdzą, że lampka wina raz na jakiś czas jest okej
Francuzi to powinni chyba wymrzeć już dawno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powiedz to lekarzom, co czasamo twierdzą, że lampka wina raz na jakiś czas jest okej
Czy Ty serio odczytałaś to tak, że piszę, że każdy zgon nowotworowy ma coś wspólnego z piciem? Yyyy... nie, nie ma i nie uważam tak.to znaczy, że dzieci umierające na nowotwór piją alkohol?
a ja mam w rodzinę kobietę, która piła alkohol, ma 93 lata i ma się dobrze, sama koło siebie zrobi wszystkoNo znam, moją babcię która nigdy do ust żadnego alkoholu nie wzięła.
Nawet jako bardzo Młoda osoba.
Francuzi to powinni chyba wymrzeć już dawno
To oby jeszcze 100 następne pożyłaa ja mam w rodzinę kobietę, która piła alkohol, ma 93 lata i ma się dobrze, sama koło siebie zrobi wszystko
Takich głupot jak Pani pisze dawno nie czytałam.A kto napisał, że jesteś alkoholiczką? Na pewno nie ja. Pij i miej swój ratunkowy zestaw tylko nie traktuj tego, że wino będzie dla Twojego organizmu niczym soczek malinowy.
a ja mam w rodzinę kobietę, która piła alkohol, ma 93 lata i ma się dobrze, sama koło siebie zrobi wszystko
Wyniszczyć mogly mnie choroby, które przeszłam, poważne choroby i jakoś tego nie zrobiły . Możesz pozazdrościć mi organizmu jedyniePowtarzaj tak sobie, ale nie jest to prawdą. Wyniszcza.
A widziałaś badania ilu Francuzów umiera z powodu marskości wątroby? I wymierają, nic odkrywczego.Francuzi to powinni chyba wymrzeć już dawno
W każdym kraju ludzie umierają na marskość wątroby i nie nie tylko alkohol ma na to wpływ, tylko choroby różnego rodzaju pochodzenia najczęściej WZW C i WZW B. Doinformuj się lepiej.A widziałaś badania ilu Francuzów umiera z powodu marskości wątroby? I wymierają, nic odkrywczego.