reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
pinki strumieniowy w sobotę była ładna różowa kreska w 4 min w niedzielę prawie nic i w poniedziałek już na 3 testach była lekka i beta 19.
pytam bo u mnie w sobotę te ciebie , w niedzielę z porannego cień , z 2 moczu już ładna kreska , wieczorem jaśniejsza albo taka sama na innym teście , rano trafił mi się wadliwy dzisiaj i nie było żadnej kreski nawet kontrolnej , o 5:30 mąż pojechał po inne testy na 2 na jednym jaśniejsza na drugim ciemniejsza , i teraz znowu ciemniejsza i już głupieje

pytam bo u mnie w sobotę te ciebie , w niedzielę z porannego cień , z 2 moczu już ładna kreska , wieczorem jaśniejsza albo taka sama na innym teście , rano trafił mi się wadliwy dzisiaj i nie było żadnej kreski nawet kontrolnej , o 5:30 mąż pojechał po inne testy na 2 na jednym jaśniejsza na drugim ciemniejsza , i teraz znowu ciemniejsza i już głupieje
w sobotę cienie miało być

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
1. Ja najpierw chciałam zostać prezenterką wiadomości w TV, potem pediatrą (ale przed medycyną wystraszyła mnie chemia w liceum), a skończyłam w korpo :D
2. Najlepszy prezent jaki dałam, to na 30tke kupiłam mężowi bilety na wyścig F1 w Austrii - był zachwycony, nigdy go nie widziałam takiego podekscytowanego. A jaki dostałam, to chyba na 20 urodziny własnego laptopa. To był taki powiew wolności wtedy 😉
3. Ulubiona emotka - ja najczęściej używam 😁
4. Zdecydowanie morze
5. Piwo/białe wino ze sprite (a czasem mix wszystkich trzech)
6. Co do super mocy to chyba nie mam jakiejś wymarzonej

reklama
i takiej samej firmy ? No beta jest skokowa a na samym początku to różnie. Ja wszystkie robiłam z pierwszego moczu. A robiłaś betę z progiem ?

Do góry