reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
pinki strumieniowy w sobotę była ładna różowa kreska w 4 min w niedzielę prawie nic i w poniedziałek już na 3 testach była lekka i beta 19.
pytam bo u mnie w sobotę te ciebie , w niedzielę z porannego cień , z 2 moczu już ładna kreska , wieczorem jaśniejsza albo taka sama na innym teście , rano trafił mi się wadliwy dzisiaj i nie było żadnej kreski nawet kontrolnej , o 5:30 mąż pojechał po inne testy na 2 na jednym jaśniejsza na drugim ciemniejsza , i teraz znowu ciemniejsza i już głupieje

pytam bo u mnie w sobotę te ciebie , w niedzielę z porannego cień , z 2 moczu już ładna kreska , wieczorem jaśniejsza albo taka sama na innym teście , rano trafił mi się wadliwy dzisiaj i nie było żadnej kreski nawet kontrolnej , o 5:30 mąż pojechał po inne testy na 2 na jednym jaśniejsza na drugim ciemniejsza , i teraz znowu ciemniejsza i już głupieje
w sobotę cienie miało być

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
1. Ja najpierw chciałam zostać prezenterką wiadomości w TV, potem pediatrą (ale przed medycyną wystraszyła mnie chemia w liceum), a skończyłam w korpo :D
2. Najlepszy prezent jaki dałam, to na 30tke kupiłam mężowi bilety na wyścig F1 w Austrii - był zachwycony, nigdy go nie widziałam takiego podekscytowanego. A jaki dostałam, to chyba na 20 urodziny własnego laptopa. To był taki powiew wolności wtedy 😉
3. Ulubiona emotka - ja najczęściej używam 😁
4. Zdecydowanie morze
5. Piwo/białe wino ze sprite (a czasem mix wszystkich trzech)
6. Co do super mocy to chyba nie mam jakiejś wymarzonej

reklama
i takiej samej firmy ? No beta jest skokowa a na samym początku to różnie. Ja wszystkie robiłam z pierwszego moczu. A robiłaś betę z progiem ?

Do góry