reklama
W
Waska0393
Gość
U mnie w rym cyklu całkowicie już nadzieja zgasła, bo dzisiaj dostałam okres.
Od czwartku czekam na odpowiedź od mojej ginekolog czy mam brać dostinex..
Prolaktyna miałam na poziomie 17.5, a miałam brać od początku cyklu dostinex w dawce 1/4 tabletki raz w tygodniu, czyli dzisiaj powinnam zacząć. Chyba napiszę jeszcze raz, bo zglupialam co mam robić.
Od czwartku czekam na odpowiedź od mojej ginekolog czy mam brać dostinex..
Prolaktyna miałam na poziomie 17.5, a miałam brać od początku cyklu dostinex w dawce 1/4 tabletki raz w tygodniu, czyli dzisiaj powinnam zacząć. Chyba napiszę jeszcze raz, bo zglupialam co mam robić.
Roksiemi
Fanka BB :)
Cześć, ja rano wstałam zestresowana bo przy podcieraniu mialam brązowy śluz,pojechałam do labo ale wyniki wyjazdowe do Jeleniej Góry i nie robią bo powódź. Napisałam SMS do lekarza to kazał brac duphaston 2x1 i nic więcej mi nie zostaje jak czekanie . Mega się boję pozamacicznej
Patka2207
masz jakieś bóle przy tym ?Cześć, ja rano wstałam zestresowana bo przy podcieraniu mialam brązowy śluz,pojechałam do labo ale wyniki wyjazdowe do Jeleniej Góry i nie robią bo powódź. Napisałam SMS do lekarza to kazał brac duphaston 2x1 i nic więcej mi nie zostaje jak czekanie . Mega się boję pozamacicznej
spoko23
1. Ja chciałam być pilotem samolotu albo reżyseremJak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka?
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci
Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła
Moja ulubiona to morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem
2. Najlepszy prezent jaki dałam to bilety na koncert jednego z jego ulubionych zespołów mojemu Tacie, byliśmy na nim razem i to było świetne przeżycie. Najlepszy prezent jaki ja dostałam - od mojego męża, filiżanki z mojej ulubionej kawiarni, które mi się bardzo podobały a których wtedy nigdy nie można było dostać. to było 9 lat temu, dalej z nich uwielbiam pić kawę.
3.
4. Morze!
5. Whisky sour
6. Chciałabym się umieć teleportować
Roksiemi
Raczej łagodne yczucie jak na okres I kłucia jajnika/pachwiny sporadycznemasz jakieś bóle przy tym ?
Patka2207
nie chce straszyć ale no ból pachwiny nie jest dobry… a nie masz boli do odbytu lub barku? Nie ma możliwości badania gdzie indziej ?Raczej łagodne yczucie jak na okres I kłucia jajnika/pachwiny sporadyczne
spoko23
Dziewczyny, gratuluję kresek i mam nadzieję, że jesteście bezpieczne po tym trudnym weekendzie.
Ja wczoraj dostałam @ więc od dzisiaj rana ruszyłam z Rekovelle i same zastrzyki nie są tak straszne jak myślałam w piątek/sobotę kontrolne usg i zobaczymy co dalej. Co dziwne w ogóle nie boli mnie brzuch, wiec do wieczora nawet nie byłam pewna, czy to w ogóle @, miałam totalnie zwariowany ten cykl.
Ja wczoraj dostałam @ więc od dzisiaj rana ruszyłam z Rekovelle i same zastrzyki nie są tak straszne jak myślałam w piątek/sobotę kontrolne usg i zobaczymy co dalej. Co dziwne w ogóle nie boli mnie brzuch, wiec do wieczora nawet nie byłam pewna, czy to w ogóle @, miałam totalnie zwariowany ten cykl.
reklama
Patka2207
ale ładnie ci ciemniała kreska to myślę że jest dobrzeRaczej łagodne yczucie jak na okres I kłucia jajnika/pachwiny sporadyczne