reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
U mnie w rym cyklu całkowicie już nadzieja zgasła, bo dzisiaj dostałam okres.
Od czwartku czekam na odpowiedź od mojej ginekolog czy mam brać dostinex..
Prolaktyna miałam na poziomie 17.5, a miałam brać od początku cyklu dostinex w dawce 1/4 tabletki raz w tygodniu, czyli dzisiaj powinnam zacząć. Chyba napiszę jeszcze raz, bo zglupialam co mam robić.

Cześć, ja rano wstałam zestresowana bo przy podcieraniu mialam brązowy śluz,pojechałam do labo ale wyniki wyjazdowe do Jeleniej Góry i nie robią bo powódź. Napisałam SMS do lekarza to kazał brac duphaston 2x1 i nic więcej mi nie zostaje jak czekanie . Mega się boję pozamacicznej

Cześć, ja rano wstałam zestresowana bo przy podcieraniu mialam brązowy śluz,pojechałam do labo ale wyniki wyjazdowe do Jeleniej Góry i nie robią bo powódź. Napisałam SMS do lekarza to kazał brac duphaston 2x1 i nic więcej mi nie zostaje jak czekanie . Mega się boję pozamacicznej
masz jakieś bóle przy tym ?

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
1. Ja chciałam być pilotem samolotu albo reżyserem 😀
2. Najlepszy prezent jaki dałam to bilety na koncert jednego z jego ulubionych zespołów mojemu Tacie, byliśmy na nim razem i to było świetne przeżycie. Najlepszy prezent jaki ja dostałam - od mojego męża, filiżanki z mojej ulubionej kawiarni, które mi się bardzo podobały a których wtedy nigdy nie można było dostać. to było 9 lat temu, dalej z nich uwielbiam pić kawę.
3. 😁
4. Morze!
5. Whisky sour
6. Chciałabym się umieć teleportować

Dziewczyny, gratuluję kresek ❤️ i mam nadzieję, że jesteście bezpieczne po tym trudnym weekendzie.

Ja wczoraj dostałam @ więc od dzisiaj rana ruszyłam z Rekovelle i same zastrzyki nie są tak straszne jak myślałam 😅 w piątek/sobotę kontrolne usg i zobaczymy co dalej. Co dziwne w ogóle nie boli mnie brzuch, wiec do wieczora nawet nie byłam pewna, czy to w ogóle @, miałam totalnie zwariowany ten cykl.

reklama
Do góry