Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety. No byłam nastawiona, wszystko ładnie ułożone i dupa. Zobaczymy, pewnie w poniedziałek mi zbadają tego proga, ale spaść raczej nie spadnie, jeszcze pewnie wzrośnie.@LadyCaro Podstalkowałam na wątku ivf, że transfer świeży raczej odroczony, przykro mi, bo wiem, że byłaś nastawiona... Mam nadzieję, że uda Ci się ogarnąć tą całą logistykę pracowo-wizytową na kolejny cykl my sobie planujemy a życie jak widać swoje...
No kreska jest ewidentna czekamy na betę, nie chcesz zrobić jej wcześniej? Progesteron możesz też oznaczyć.Tak robiłam,ale kurde chyba nie ściemniał. Zrobię rano. W poniedziałek lecę na betę. Cycki dalej bola wiec
Tak sobie siebie wyobrażam po dwóch kreskach. Że robię drugi test z tego samego moczu i jak też wyjdą krechy to podciągam spodnie i leeeeeeece na betęNo kreska jest ewidentna czekamy na betę, nie chcesz zrobić jej wcześniej? Progesteron możesz też oznaczyć.
Ja jakbym zobaczyła u siebie taką kreskę na teście to prawdopodobnie pędziłabym prosto z kibla po drodze prawie zabijając się o dywanik do labu
Dawaj znaćNiestety. No byłam nastawiona, wszystko ładnie ułożone i dupa. Zobaczymy, pewnie w poniedziałek mi zbadają tego proga, ale spaść raczej nie spadnie, jeszcze pewnie wzrośnie.
Dobrze, że sikasz do kubka, bo inaczej by się trochę przeciągnęło zrobienie drugiego testuTak sobie siebie wyobrażam po dwóch kreskach. Że robię drugi test z tego samego moczu i jak też wyjdą krechy to podciągam spodnie i leeeeeeece na betę
Chciałam, ale diagnostyka u nas jest od 7 do 8 i tylko pon,pt. Maz pracuje od 7 i nie miałabym z kim zostawić dziecka,a ze sobą nie chce jej ciągać Ale w poniedziałek wziął mąż gidzi e opieki na mala to skocze i przyrost w środęNo kreska jest ewidentna czekamy na betę, nie chcesz zrobić jej wcześniej? Progesteron możesz też oznaczyć.
Ja jakbym zobaczyła u siebie taką kreskę na teście to prawdopodobnie pędziłabym prosto z kibla po drodze prawie zabijając się o dywanik do labu