reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
U mnie w tym cyklu nie wychodzi pik ani ciemniejsza kreska. Owu powinnam mieć jakoś właśnie teraz. W poniedziałek idę w końcu na monitoring. Jeżeli wyjdzie brak owulacji to szukam lekarza i biorę się za diagnostykę dalszą.

@LadyCaro Podstalkowałam na wątku ivf, że transfer świeży raczej odroczony, przykro mi, bo wiem, że byłaś nastawiona...😥 Mam nadzieję, że uda Ci się ogarnąć tą całą logistykę pracowo-wizytową na kolejny cykl🤞 my sobie planujemy a życie jak widać swoje...
🫂

Załączniki

• 20240913_081242.jpg
    20240913_081242.jpg
    344,4 KB · Wyświetleń: 91
@LadyCaro Podstalkowałam na wątku ivf, że transfer świeży raczej odroczony, przykro mi, bo wiem, że byłaś nastawiona...😥 Mam nadzieję, że uda Ci się ogarnąć tą całą logistykę pracowo-wizytową na kolejny cykl🤞 my sobie planujemy a życie jak widać swoje...
🫂
Niestety. No byłam nastawiona, wszystko ładnie ułożone i dupa. Zobaczymy, pewnie w poniedziałek mi zbadają tego proga, ale spaść raczej nie spadnie, jeszcze pewnie wzrośnie.

Tak robiłam,ale kurde chyba nie ściemniał. Zrobię rano. W poniedziałek lecę na betę. Cycki dalej bola wiec🤷‍♀️
No kreska jest ewidentna🙂 czekamy na betę, nie chcesz zrobić jej wcześniej? Progesteron możesz też oznaczyć.
Ja jakbym zobaczyła u siebie taką kreskę na teście to prawdopodobnie pędziłabym prosto z kibla po drodze prawie zabijając się o dywanik do labu😂

No kreska jest ewidentna🙂 czekamy na betę, nie chcesz zrobić jej wcześniej? Progesteron możesz też oznaczyć.
Ja jakbym zobaczyła u siebie taką kreskę na teście to prawdopodobnie pędziłabym prosto z kibla po drodze prawie zabijając się o dywanik do labu😂
Tak sobie siebie wyobrażam po dwóch kreskach. Że robię drugi test z tego samego moczu i jak też wyjdą krechy to podciągam spodnie i leeeeeeece na betę 😂

reklama
Chciałam, ale diagnostyka u nas jest od 7 do 8 i tylko pon,pt. Maz pracuje od 7 i nie miałabym z kim zostawić dziecka,a ze sobą nie chce jej ciągać 😅 Ale w poniedziałek wziął mąż gidzi e opieki na mala to skocze i przyrost w środę 😊

Do góry