GwiazdorOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GwiazdorOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
W necie z kolei jest takie wyjaśnienie:A to nie chodzi o siku??
Edit: już doczytałam
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja po tych ostatnich KIR-ach, HIV-ach, kiłach itp. mam już dość kłucia na najbliższy rokMiałam takie przebłyski, żeby w poniedziałek (7dpo) jechać na proga, zrobić jeszcze tsh, zelazo i ferrytyne, może witaminę D. Ale myślę: po co?
Ja też chodzę w laczkach a to coś do rozrabiania mąki w wodzie to fyrlołkaJa chodze w laczkach.
AniołekOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
szczerze mówiąc mnie mogą kłuć i 3x dziennie, w ogóle mi to nie robiNie wiem jak u Ciebie, ale ja po tych ostatnich KIR-ach, HIV-ach, kiłach itp. mam już dość kłucia na najbliższy rok
makaron albo lane kluskiDobra! Wbijam kij w mrowisko!
Rosół z … makaronem, kluskami czy nudlami?
Haczka, jak to mężowi powiedziałam to nie wiedział o co chodziTylko jeżyny!
A jak mówicie na motyke/dziabkę/haczke?
A rosół z makaronem. Właśnie dziś mam.