reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

mnie z fizycznych aspektów ciąży chyba najbardziej przeraża to, że mi urosną piersi 😂 wiem, że to pewnie brzmi głupio, ale już teraz mam spore, nie chcę żeby były jeszcze większe😱
Mam to samo!!!! A widziałam u sióstr tendencję do takich donic w ciąży, gdzie normalnie mają mniejsze piersi ode mnie, więc...

Z tym komfortem też prawda, trudno będzie zrezygnować z pewnych nawyków, które mamy teraz, jak np. wieczorne granie na konsoli w weekendy, spacer w ciszy lasu z owczarem albo pół niedzieli z książką na hamaku :D Ale kto wie, może dziecko jakoś to wszystko ubogaci i będzie jeszcze fajniej.

reklama
mnie z fizycznych aspektów ciąży chyba najbardziej przeraża to, że mi urosną piersi 😂 wiem, że to pewnie brzmi głupio, ale już teraz mam spore, nie chcę żeby były jeszcze większe😱
EJ MNIE TEŻ. Ja żałuje, że mam takie duże, choć nie aż tak duże, aby kwalifikowały się do operacji zmniejszenia i wizja, że mają urosnąć... Wczoraj w głowie wyobrażałam sobie, jak kupuje stanik minimizer (w sumie to już to robię) i próbowałam sobie przypomnieć jakie modele widziałam. 🤣

EJ MNIE TEŻ. Ja żałuje, że mam takie duże, choć nie aż tak duże, aby kwalifikowały się do operacji zmniejszenia i wizja, że mają urosnąć... Wczoraj w głowie wyobrażałam sobie, jak kupuje stanik minimizer (w sumie to już to robię) i próbowałam sobie przypomnieć jakie modele widziałam. 🤣
o borze szumiący tak, ja mam tak ze wizja samego porodu już mi nie straszna, ale to że cyce jeszcze bardziej urosną mnie przeraża 😂

czy tylko ja tu mam małe cycki? 🤣🤣
Look At Me Reaction GIF by WWE

Mnie z fizycznych aspektów co przeraża, hmmm... mdłości nie,cycki nie. Bardziej że np plecy mnie strasznie będą bolały, albo że nie będę mogła spać w ogóle.

Btw posiadaczkom dużego biustu (i mniejszego też, wiadomo) mega polecam topy piżamowe z Primarka, one mają dwie warstwy i jedna to taki jakby stanik sportowy. I u mnie pięknie trzymają, nie wyglądają sportowo, noszę normalnie do spodenek + np rozpięta koszula narzucona i odkąd je kupiłam to noszę cały czas i nie wyobrażam sobie życia bez nich 😅 o ten ze screena, są jeszcze takie po 17zl i też są mega. Żałuję że nie kupiłam sobie więcej, a mam ich 6 😇

Załączniki

• IMG_7636.jpeg
    IMG_7636.jpeg
    52,4 KB · Wyświetleń: 100
o borze szumiący tak, ja mam tak ze wizja samego porodu już mi nie straszna, ale to że cyce jeszcze bardziej urosną mnie przeraża 😂
o jezusie, myślałam że jestem sama z tą obawą, a tu proszę 🤣❤️ wszystkie moje koleżanki się w głowę pukają jak im mówię, ale wszystkie mają jednak mniejsze cycki niż ja😆dobrze czasem poczytać forum!

reklama
Ee, nie, tego się nie boje, bo będą większe (też mam i bez ciąży duże) ale też pełne. Bardziej mnie przeraża wizja po ciąży i karmieniu, jak zostaną duże, ale już oklapłe 🫣😱

Do góry