reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Akurat moja klinika nie udostepnie na stronie regulaminu ale znalazłam w gyncentum, więc myślę że będzie to analogicznie w innych klinikach. Z zapisu wnioskuje, że po kwalifikacji ale przed jeszcze stymulacją można zmienić klinikę oraz później po zakończonym cyklu wraz z transferami. Jeszcze to będę potwierdzać w lipcu drugiej klinice ale mam nadzieję że dobrze wnioskuję. 🙏🏻
Tak zgadza się, dopóki się nie rozpocznie stymulacji można zmienić, albo po całym zakończonym cyklu. Tylko trzeba pamiętać, że zmianę można dokonać tylko dwa razy na cały program :)

reklama
Czy może być tak ze test wskazuje mi na owulacje a jej nie będzie ? Ogólnie wydaje mi się ze zawsze wiedziałam kiedy mam owu po śluzie i jajniki mnie ciągnęły a teraz nic

Czy może być tak ze test wskazuje mi na owulacje a jej nie będzie ? Ogólnie wydaje mi się ze zawsze wiedziałam kiedy mam owu po śluzie i jajniki mnie ciągnęły a teraz nic
Może. Test nie wskazuje stricte owulacji, tylko pik hormonu LH. A moze być tak, ze pik jest a owulacja się nie pojawi.
Może być również owulacja bez objawów, bólu, śluzu. Także nie wiadomo tak naprawdę jak to u Ciebie jest

Uwaga, uwaga. Kolejną akcją profilaktyczna, tym razem dla panów :) darmowe badanie nasienia. Info od @Motylkowa! wiec przekazuje dla Was
IMG_0916.jpeg

Uwaga, uwaga. Kolejną akcją profilaktyczna, tym razem dla panów :) darmowe badanie nasienia. Info od @Motylkowa! wiec przekazuje dla Was
Zobacz załącznik 1641174
Ale cudownie ❤️ chociaż tyle oszczędności w tych tysiącach juz wydanych :)
Słuchajcie jak któryś facet się wzbraniał to chyba lepszej zachęty niz za darmo to już nie będzie 🤣
My akurat wtedy się dowiemy czy ma robić badanie czy już nie trzeba 🤞

reklama
Do góry