reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
@penguinlicious jaa póki co ⛔️. Ani okresu ani ciąży. Ale ostatni test robiłam parę dni temu a dziś się zorientowałam, że nie mam już czym wiec pewnie sikne jutro ale 99% ze po prostu nawet po owulacjimoj okres przychodzi jak chce :) gdyby sie cos zmieniło dam znać. Boshh jaka ja jestem zła, że nawet ten głupi okres nie chce być regularny

Myślałam ze nie zobaczę owulacji a dziś taki uśmiech ☺️ według apki flo powinnam mieć owulacje dopiero za 4 dni a test już dziś mi pokazał najbardziej płodny dzień czyli wychodzi na to ze owu powinno byc jutro ✊ to będziemy działać 😆

Załączniki

• IMG_5961.jpeg
    IMG_5961.jpeg
    50,2 KB · Wyświetleń: 92
Czy orientujecie się się jak to jest ze zmianą kliniki po zakwalifikowaniu do invitro w ramach programu ministerialnego? Moja gin do której chodzę, może przestać przyjmować nie wiem kiedy może za miesiąc może za 3, zastanawiam się co teraz robić. 5 lipca miałam mieć kwalifikacje u niej i robione badania do ivf, a połową lipca rozpoczynać stymulację. I teraz nie wiem już co robić, bo innego ginekologa z tej kliniki nie chce. Odkładać planów do rozpoczęcia ivf też nie chce, bo szczerze mówiąc i tak to się już kolejny miesiąc odwlekło.

Czy orientujecie się się jak to jest ze zmianą kliniki po zakwalifikowaniu do invitro w ramach programu ministerialnego? Moja gin do której chodzę, może przestać przyjmować nie wiem kiedy może za miesiąc może za 3, zastanawiam się co teraz robić. 5 lipca miałam mieć kwalifikacje u niej i robione badania do ivf, a połową lipca rozpoczynać stymulację. I teraz nie wiem już co robić, bo innego ginekologa z tej kliniki nie chce. Odkładać planów do rozpoczęcia ivf też nie chce, bo szczerze mówiąc i tak to się już kolejny miesiąc odwlekło.
z tego co pamiętam w regulaminie, który się podpisywało była mowa o zmianie kliniki w trakcie procedury. To Może odgrzeb i poczytaj tam?

z tego co pamiętam w regulaminie, który się podpisywało była mowa o zmianie kliniki w trakcie procedury. To Może odgrzeb i poczytaj tam?
O dzięki 💕 właśnie nie wiedziałam gdzie tego można szukać. Pytanie czy klinka tak udostępnia na stronie regulamin, pozaglądam.

Wczoraj właśnie oglądałam live na Instagramie naszego bociana i poruszali tam właśnie ten temat i powiedzieli, że w czasie trwania programu możliwe są 2 zmiany kliniki 😊
Podsyłam linka jakby ktoś chciał:

reklama
Wczoraj właśnie oglądałam live na Instagramie naszego bociana i poruszali tam właśnie ten temat i powiedzieli, że w czasie trwania programu możliwe są 2 zmiany kliniki 😊
Podsyłam linka jakby ktoś chciał:
Akurat moja klinika nie udostepnie na stronie regulaminu ale znalazłam w gyncentum, więc myślę że będzie to analogicznie w innych klinikach. Z zapisu wnioskuje, że po kwalifikacji ale przed jeszcze stymulacją można zmienić klinikę oraz później po zakończonym cyklu wraz z transferami. Jeszcze to będę potwierdzać w lipcu drugiej klinice ale mam nadzieję że dobrze wnioskuję. 🙏🏻

Załączniki

• received_472623432083204.png
    received_472623432083204.png
    77,7 KB · Wyświetleń: 18
Do góry