reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Akurat moja klinika nie udostepnie na stronie regulaminu ale znalazłam w gyncentum, więc myślę że będzie to analogicznie w innych klinikach. Z zapisu wnioskuje, że po kwalifikacji ale przed jeszcze stymulacją można zmienić klinikę oraz później po zakończonym cyklu wraz z transferami. Jeszcze to będę potwierdzać w lipcu drugiej klinice ale mam nadzieję że dobrze wnioskuję. 🙏🏻
Tak zgadza się, dopóki się nie rozpocznie stymulacji można zmienić, albo po całym zakończonym cyklu. Tylko trzeba pamiętać, że zmianę można dokonać tylko dwa razy na cały program :)

reklama
Czy może być tak ze test wskazuje mi na owulacje a jej nie będzie ? Ogólnie wydaje mi się ze zawsze wiedziałam kiedy mam owu po śluzie i jajniki mnie ciągnęły a teraz nic

Czy może być tak ze test wskazuje mi na owulacje a jej nie będzie ? Ogólnie wydaje mi się ze zawsze wiedziałam kiedy mam owu po śluzie i jajniki mnie ciągnęły a teraz nic
Może. Test nie wskazuje stricte owulacji, tylko pik hormonu LH. A moze być tak, ze pik jest a owulacja się nie pojawi.
Może być również owulacja bez objawów, bólu, śluzu. Także nie wiadomo tak naprawdę jak to u Ciebie jest

Uwaga, uwaga. Kolejną akcją profilaktyczna, tym razem dla panów :) darmowe badanie nasienia. Info od @Motylkowa! wiec przekazuje dla Was
IMG_0916.jpeg

Uwaga, uwaga. Kolejną akcją profilaktyczna, tym razem dla panów :) darmowe badanie nasienia. Info od @Motylkowa! wiec przekazuje dla Was
Zobacz załącznik 1641174
Ale cudownie ❤️ chociaż tyle oszczędności w tych tysiącach juz wydanych :)
Słuchajcie jak któryś facet się wzbraniał to chyba lepszej zachęty niz za darmo to już nie będzie 🤣
My akurat wtedy się dowiemy czy ma robić badanie czy już nie trzeba 🤞

reklama
Do góry