reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

A u mnie dziś bielutki teścik 10 dpo, wiec chyba będą nici w tym cyklu :(
jeszcze nic nie jest powiedziane,jak u mnie doszło do zapłodnienia robiłam test 10 dpo i negatyw totalny nawet pod latarką nie było cienia,później zrobiłam jeszcze jeden test 12 dpo bo został mi ostatni,oczywiście byłam pewna że i tak będzie negatywny i jakie moje zdziwienie kiedy kreska pojawiła się od razu 😘 trzymam kciuki aby ciebie też w tym cyklu tak pozytywnie zaskoczyło

reklama
Wczoraj wykupiłam badania internetowo i wyobraz sobie za zapomniałam bety 😅🙈
Na szczęście babka przed pobraniem przeczytała sobie na głos badania i zdążyłam dokupić ☺️

Co do testu to pamiętasz że u mnie ostatnio wyszła kreska dopiero 12dpo i to wieczorem?
Jak tu piszą dziewczyny póki nie ma @ piłka w grze 🥰
dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa, ale wątpię, ze się udało, bo wczoraj mnie mega piersi bolały, a dziś zupełnie nic. Ale powiem szczerze, ze już się tak do tego przyzwyczaiłam, ze wizja dwóch kresek wydaje się tak niemożliwa, ze aż w pewnym sensie niekomfortowa 😂😂😂

Tak, ale niestety ja miałam wysyp już później nawet przy tej dawce.
Jednak ja zawsze miałam trądzik. Tylko po tym miałam na twarzy takie grudkowe siniaki. Jakby mi ktoś mordkę obił🤪
Rozumiem o jej :(
Mi w ogóle zrobiła literówkę w opisie jak brać leki i okazało się z recepty ze mam zalecony 1 mg a nie 10 :)

Do zastrzyku ovi wystarczy jak zdezynfekuje wacikiem i octaniseptem czy kupowaliście coś specjalnie? W ogóle moje auto było takie nagrzane, a tu ten lek otworzyłam okna i leciałam szybko, 5 minut mi zajęło od okienka apteki do włożenia do lodówki w domu 😂

Do zastrzyku ovi wystarczy jak zdezynfekuje wacikiem i octaniseptem czy kupowaliście coś specjalnie? W ogóle moje auto było takie nagrzane, a tu ten lek otworzyłam okna i leciałam szybko, 5 minut mi zajęło od okienka apteki do włożenia do lodówki w domu 😂
Ja robiłam tylko octaniseptem. Do innych zastrzyków już dostałam od nich waciki ale octa wystarczy 🤷‍♀️

reklama
Czysto dla siebie je robię. Testy z 5-7 dpo. Taką kreskę z 5 dpo życzę wszystkim 😎 ciekawe jak będzie blaknąć 🤔
Edit : ja jak coś to po ovitelku
Ta kreska w 18 dc jest mocniejsza niż ta w 17...🙂 trzymam kciuki✊✊️ jesteś pewna, że ostatni test jest 7dpo czy może być w praktyce więcej?

Do góry