reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

A u mnie dziś bielutki teścik 10 dpo, wiec chyba będą nici w tym cyklu :(
jeszcze nic nie jest powiedziane,jak u mnie doszło do zapłodnienia robiłam test 10 dpo i negatyw totalny nawet pod latarką nie było cienia,później zrobiłam jeszcze jeden test 12 dpo bo został mi ostatni,oczywiście byłam pewna że i tak będzie negatywny i jakie moje zdziwienie kiedy kreska pojawiła się od razu 😘 trzymam kciuki aby ciebie też w tym cyklu tak pozytywnie zaskoczyło

reklama
Wczoraj wykupiłam badania internetowo i wyobraz sobie za zapomniałam bety 😅🙈
Na szczęście babka przed pobraniem przeczytała sobie na głos badania i zdążyłam dokupić ☺️

Co do testu to pamiętasz że u mnie ostatnio wyszła kreska dopiero 12dpo i to wieczorem?
Jak tu piszą dziewczyny póki nie ma @ piłka w grze 🥰
dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa, ale wątpię, ze się udało, bo wczoraj mnie mega piersi bolały, a dziś zupełnie nic. Ale powiem szczerze, ze już się tak do tego przyzwyczaiłam, ze wizja dwóch kresek wydaje się tak niemożliwa, ze aż w pewnym sensie niekomfortowa 😂😂😂

Tak, ale niestety ja miałam wysyp już później nawet przy tej dawce.
Jednak ja zawsze miałam trądzik. Tylko po tym miałam na twarzy takie grudkowe siniaki. Jakby mi ktoś mordkę obił🤪
Rozumiem o jej :(
Mi w ogóle zrobiła literówkę w opisie jak brać leki i okazało się z recepty ze mam zalecony 1 mg a nie 10 :)

Do zastrzyku ovi wystarczy jak zdezynfekuje wacikiem i octaniseptem czy kupowaliście coś specjalnie? W ogóle moje auto było takie nagrzane, a tu ten lek otworzyłam okna i leciałam szybko, 5 minut mi zajęło od okienka apteki do włożenia do lodówki w domu 😂

Do zastrzyku ovi wystarczy jak zdezynfekuje wacikiem i octaniseptem czy kupowaliście coś specjalnie? W ogóle moje auto było takie nagrzane, a tu ten lek otworzyłam okna i leciałam szybko, 5 minut mi zajęło od okienka apteki do włożenia do lodówki w domu 😂
Ja robiłam tylko octaniseptem. Do innych zastrzyków już dostałam od nich waciki ale octa wystarczy 🤷‍♀️

reklama
Czysto dla siebie je robię. Testy z 5-7 dpo. Taką kreskę z 5 dpo życzę wszystkim 😎 ciekawe jak będzie blaknąć 🤔
Edit : ja jak coś to po ovitelku
Ta kreska w 18 dc jest mocniejsza niż ta w 17...🙂 trzymam kciuki✊✊️ jesteś pewna, że ostatni test jest 7dpo czy może być w praktyce więcej?

Do góry