fckathy
Fanka BB :)
yay! Kiedy beta?Tak, wlasnie chwilę temu facelle i pinkZobacz załącznik 1638971Zobacz załącznik 1638972
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yay! Kiedy beta?Tak, wlasnie chwilę temu facelle i pinkZobacz załącznik 1638971Zobacz załącznik 1638972
Pięknie ciemnieje!Tak, wlasnie chwilę temu facelle i pinkZobacz załącznik 1638971Zobacz załącznik 1638972
Jeeeju ale kresuniaTak, wlasnie chwilę temu facelle i pinkZobacz załącznik 1638971Zobacz załącznik 1638972
Brzmi jak plan!Ooo kochana, jak miło że pamiętałaś
My byliśmy w poradni leczenia niepłodności na NFZ. Dostałam kolejne skierowanie na drożność, tym razem wewnętrzne do szpitala, przy którym działa poradnia. Doktor pobrała wymazy na cytologię i posiew na bakterie i grzyby, bo to jest wymagane przed HSG. Jeśli wyjdzie czysto, to w 1 dniu kolejnego cyklu mam dzwonić i umawiać się już na termin drożności Potem robimy stymulację letrozolem, zastrzyk na pęknięcie i próbujemy inseminacji. Przed tym jeszcze będziemy musieli zrobić, i tu już prywatnie, badania na wirusy HIV, HCV itp. Mąż żadnych nowych zaleceń nie dostał w sumie.
U mnie na USG pęcherzyk 15mm i to znowu na prawym jajniku Owu może być poniedziałek/wtorek. Testy rzeczywiście zaczynają ciemnieć i może jutro uda się już złapać peak
Wczoraj wykupiłam badania internetowo i wyobraz sobie za zapomniałam betyyay! Kiedy beta?
Przykro mi przynajmniej z czystym sumieniem napijesz się winka na weseluA u mnie dziś bielutki teścik 10 dpo, wiec chyba będą nici w tym cyklu
Wróciłam do domu i doczytałam zalecenia co po teście - i masz dobre przeczucie, ja tez mam zlecone usg zanim rozpocznę druga stymulację, także może faktycznie zobacz co tam będzie na koniec cyklu trzymam kciuki ze się pięknie wchłonie!Jeszcze o jedno sie boje. Nie pękł mi ten pecherzyk z prawego jajnika i dostałam duphaston na wchłonięcie. Lekarka nie kazała przychodzić na monitoring tylko od nowego cyklu znów aromek. Nie wiem czy to odpowiedzialne
Nie wiem czy mogę ufać tej lekarce to już 2 raz kiedy wiem, że popelnia błąd. Brak zalecenia monitoringu + kazala mi odstawić duphaston na 3 dni przed zrobieniem testu ciazowego... oczywiscie nie zrobie tego ale chyba coś za duzo tych bledow w sztuceWróciłam do domu i doczytałam zalecenia co po teście - i masz dobre przeczucie, ja tez mam zlecone usg zanim rozpocznę druga stymulację, także może faktycznie zobacz co tam będzie na koniec cyklu trzymam kciuki ze się pięknie wchłonie!
Tak, ale niestety ja miałam wysyp już później nawet przy tej dawce.Dostałam 10m raz dziennie, rano to chyba mniejsza dawka