Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A macie już dzieci czy staracie się o pierwsze? Chcesz nam powiedzieć jak długo się staracie?Nie byłam w tym roku na kreskach,mam 39 latil
To trzymam kciuki, żeby mąż dostał piękny prezentPoprosze na15 czerwa akurat Meza urodziny.
We wtorek monitoring u ginekologa
W tym miesiącu nie ma grzania ławy! Yuupii!
Poproszę na 23! Wstępnie, po monitoringu najwyżej zmienię
Mam troje dzieciaczków,najstarszy ma 17,średni 14,a gwiazda najmłodsza 11.W czerwcu miała się urodzić kolejna gwiazdka,ale niestety w marcu dołączyła do aniołków.W połowie maja dostałam zielone światło od gina więc się nie poddajemy bo bardzo pragniemy jeszcze jednego szkraba.Może to właśnie będzie to moim prezentem urodzinowym bo mam 28 czerwca.A macie już dzieci czy staracie się o pierwsze? Chcesz nam powiedzieć jak długo się staracie?
Zapisałam się do kliniki na lipiec bo już stwierdziłam, że nic innego mi nie zostało więc jeśli by zaskoczyło to chyba tylko przez to "mityczne odpuszczenie"Pięknie, od razu dwa wpisy! Mam nadzieję, że się jednak miło zaskoczysz!