reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Nie, nie zapomniałam. Zwróć uwagę, że w moich wypowiedziach nie ma negowania Twoich działań, a Ty za każdym razem potrafiłaś mi wytknąć błąd. To Twoje wiadomości, w moim odczuciu, są mało empatyczne. Wygląda jakbyś to Ty zapomniała.
Smacznego popcornu wszystkim ;)
Kończąc temat. W mojej pierwszej wypowiedzi do Ciebie, chodziło mi o coś dokładnie odwrotnego niż piszesz.
Napisałam, że skoro masz 1 ciążę z wadą genetyczną, a 2 z inną przyczyną, która nie wystąpiła w tamtej ciąży, to macie moim zdaniem cholernego pecha i dużą szansę na zdrową ciążę naturalnie. A Ty piszesz, że odbieram Ci szansę na zdrową ciążę. Nie rozumiemy się i nie ma sensu kontynuować tu przepychanek, bo widocznie mówimy innym językiem. Oczywiście mimo to życzę Ci wszystkiego najlepszego. Szczerze.

reklama
Oj bardzo 😂 z dobry rok! Ale w sumie czy popcorn nie będzie taka legalna przekąska? 🤔taki w domu zrobiony, nie kupczy
Tamte czasy już nie wrócą 😂

A popcorn to jak najbardziej zdrowa przekąska - pełne ziarno, źródło blonnika, polifenoli itd. O ile nie zjada się go w ilości stanowiącej pełną, dużą miskę (jak to ma w zwyczaju mój mąż 😅) to nic, tylko chrupać! 🍿😁

Tamte czasy już nie wrócą 😂

A popcorn to jak najbardziej zdrowa przekąska - pełne ziarno, źródło blonnika, polifenoli itd. O ile nie zjada się go w ilości stanowiącej pełną, dużą miskę (jak to ma w zwyczaju mój mąż 😅) to nic, tylko chrupać! 🍿😁
O widzisz, coś pożytecznego wyniknęło z tego. Dobrze wiedzieć, że mój ma rozwiązanie na euro.
Aktualnie raczymy się do meczy, filmów “browarem” tzn koktajl z borówek i siemieniem lnianym 😂 mąż nazwał to browarem, bo pijemy w szklankach 0,5 jak na piwo

A ja Was pozdrawiam z prawie pustej plaży w Chalupach😀
Wyjechaliśmy na weekend 😀
Aż miło słyszeć bardziej szum morza niż rozmowy zza parawanu obok 😂

Załączniki

• 17184507272255609114146053960294.jpg
    17184507272255609114146053960294.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
reklama
O widzisz, coś pożytecznego wyniknęło z tego. Dobrze wiedzieć, że mój ma rozwiązanie na euro.
Aktualnie raczymy się do meczy, filmów “browarem” tzn koktajl z borówek i siemieniem lnianym 😂 mąż nazwał to browarem, bo pijemy w szklankach 0,5 jak na piwo
A nie zatyka Cię od siemienia💩?
Ja jakoś nie mogę, mimo, że pije dużo wody przy tym🤷
Zamówiłam sobie OMEGA z Nordica i dostalam 10 % na następne zakupy, ale do wkorzystanua w ciągu 7 dni.
Może ktoś chce ?
Szkoda,że nie napisali że dają dziady..bo zamówienie podzielibym na 2, a i tak byłbyby z bezplatna dostawą.

Do góry