reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Nie, nie zapomniałam. Zwróć uwagę, że w moich wypowiedziach nie ma negowania Twoich działań, a Ty za każdym razem potrafiłaś mi wytknąć błąd. To Twoje wiadomości, w moim odczuciu, są mało empatyczne. Wygląda jakbyś to Ty zapomniała.
Smacznego popcornu wszystkim ;)
Kończąc temat. W mojej pierwszej wypowiedzi do Ciebie, chodziło mi o coś dokładnie odwrotnego niż piszesz.
Napisałam, że skoro masz 1 ciążę z wadą genetyczną, a 2 z inną przyczyną, która nie wystąpiła w tamtej ciąży, to macie moim zdaniem cholernego pecha i dużą szansę na zdrową ciążę naturalnie. A Ty piszesz, że odbieram Ci szansę na zdrową ciążę. Nie rozumiemy się i nie ma sensu kontynuować tu przepychanek, bo widocznie mówimy innym językiem. Oczywiście mimo to życzę Ci wszystkiego najlepszego. Szczerze.

reklama
Oj bardzo 😂 z dobry rok! Ale w sumie czy popcorn nie będzie taka legalna przekąska? 🤔taki w domu zrobiony, nie kupczy
Tamte czasy już nie wrócą 😂

A popcorn to jak najbardziej zdrowa przekąska - pełne ziarno, źródło blonnika, polifenoli itd. O ile nie zjada się go w ilości stanowiącej pełną, dużą miskę (jak to ma w zwyczaju mój mąż 😅) to nic, tylko chrupać! 🍿😁

Tamte czasy już nie wrócą 😂

A popcorn to jak najbardziej zdrowa przekąska - pełne ziarno, źródło blonnika, polifenoli itd. O ile nie zjada się go w ilości stanowiącej pełną, dużą miskę (jak to ma w zwyczaju mój mąż 😅) to nic, tylko chrupać! 🍿😁
O widzisz, coś pożytecznego wyniknęło z tego. Dobrze wiedzieć, że mój ma rozwiązanie na euro.
Aktualnie raczymy się do meczy, filmów “browarem” tzn koktajl z borówek i siemieniem lnianym 😂 mąż nazwał to browarem, bo pijemy w szklankach 0,5 jak na piwo

A ja Was pozdrawiam z prawie pustej plaży w Chalupach😀
Wyjechaliśmy na weekend 😀
Aż miło słyszeć bardziej szum morza niż rozmowy zza parawanu obok 😂

Załączniki

• 17184507272255609114146053960294.jpg
    17184507272255609114146053960294.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 87
reklama
O widzisz, coś pożytecznego wyniknęło z tego. Dobrze wiedzieć, że mój ma rozwiązanie na euro.
Aktualnie raczymy się do meczy, filmów “browarem” tzn koktajl z borówek i siemieniem lnianym 😂 mąż nazwał to browarem, bo pijemy w szklankach 0,5 jak na piwo
A nie zatyka Cię od siemienia💩?
Ja jakoś nie mogę, mimo, że pije dużo wody przy tym🤷
Zamówiłam sobie OMEGA z Nordica i dostalam 10 % na następne zakupy, ale do wkorzystanua w ciągu 7 dni.
Może ktoś chce ?
Szkoda,że nie napisali że dają dziady..bo zamówienie podzielibym na 2, a i tak byłbyby z bezplatna dostawą.

Do góry