reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Dziewczyny, jesli to zly temat to dajcie znac. Nie mam pomyslu. Co można kupić małej 6 letniej Amerykance, coś dziecięcego ale polskiego ?
Może macie jakieś sklepy gdzie można coś kupić made in poland?
Zależy mi żeby to było polskie 😀 za dwa tygodnie będę widziała się z przyjaciółmi ze stanów.🤐 I cholera nie mam pomysłu
Dziewczynka nie mówi po polsku i na pewno nie bedzie sie uczyla, więc książki odpadaja :( a ja zawsze dzieciakom książki.. no ale tym razem nie moge
CzuCzu mają fajne puzzle z mapą Polski dla dzieci 🥰 i do tego np jakąś kolorowankę z motywem polskim? Memory też są super (mnie np urzekły te pierożki) 🥰
Pewnie to wiesz, ale podpowiem żeby pamiętać żeby ten prezent nie był za duży bo jednak później trzeba będzie to zmieścić w walizce 😁

Załączniki

• 1000009335.jpg
    1000009335.jpg
    303 KB · Wyświetleń: 52
  • 1000009336.jpg
    1000009336.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
reklama
Do góry