K448
Fanka BB :)
tak mi przykroU mnie niestety biochem. Można mi wpisać , bo po spadku bety nic innego mnie nie czeka. Moja przygoda z ivf zakończona porażką. 3:0 dla niepłodności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mi przykroU mnie niestety biochem. Można mi wpisać , bo po spadku bety nic innego mnie nie czeka. Moja przygoda z ivf zakończona porażką. 3:0 dla niepłodności
Strasznie mi przykroU mnie niestety biochem. Można mi wpisać , bo po spadku bety nic innego mnie nie czeka. Moja przygoda z ivf zakończona porażką. 3:0 dla niepłodności
Konflikt serologiczny nie ma wpływu na ciążę biochemiczne i poronienia. Jest stanem zagrażającym matce. I występuje gdy to kobieta ma RH-.My w końcu zrobiliśmy oznaczenia grupy krwi i mamy konflikt serologiczny.
Czy to faktycznie prawda ze nie ma to zadnego znaczenia dla zaplodnienia i implantacji tylko ewentualnie przy porodzie?
Co w sytuacjach poronień albo ciąż biochemicznych?
U mnie niestety biochem. Można mi wpisać , bo po spadku bety nic innego mnie nie czeka. Moja przygoda z ivf zakończona porażką. 3:0 dla niepłodności
Ile czekaliście na wyniki?O, przeczytałam w końcu wyniki narzeczonego. Kariotyp prawidłowy, CTFR i AZF prawidłowe. Ale wyszedł mu KIR AA (to ma jakieś znaczenie u mężczyzn?) i z HLA-C typ C1C2. Teraz tylko moje. Już się zorientowałam, że Bx u mnie załatwi sprawę. Byle tylko takie wyszły...
Edit: a nie, jak ma C*06,*07 to chyba C2C2... Nie wiem jak to rozumieć.
tylko skąd w tedy zalecenia leków do 10 tygodnia ciąży?Wydaje mi się, że implantacja kończy się znacznie wcześniej
Tzn. już w okolicy terminu miesiączki jest zarodek dobrze zagnieżdżony, więc myślałam, że KIRy to tylko biochemy mogą powodować.
On od 13 maja do 13 czerwca. Równy miesiąc. Ja dalej czekam.Ile czekaliście na wyniki?
W tym prolutex, cyclogest, estrofem i acard.
Fuck , to nie tak miało być. Bardzo mi przykro.
Czym obstawili Cię w tym transferze?
Bardzo mi przykro.U mnie niestety biochem. Można mi wpisać , bo po spadku bety nic innego mnie nie czeka. Moja przygoda z ivf zakończona porażką. 3:0 dla niepłodności