izaizaiza
Zaciekawiona BB
ja 1 wrześniaJa 2 września
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 1 wrześniaJa 2 września
HLC męża trzeba skorelować z Twoim Kirem. Jeżeli KIR AA to warto skonsultować się z immunologiem. W innym przypadku np KIR BX nie widze wskazań do konsultacji z lekarzemJa sama próbuję dopiero zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, bo jest to dość skomplikowane Wasza sytuacja chyba (@Mademoiselle_Nika? @8Ania8 też się chyba więcej orientuje, więc w razie czego niech mnie dziewczyny poprawią) nie jest zła, bo Ty masz genotyp C1C2, a mąż C1C1.
Edit: sorki, usunęłam część posta, bo w sumie nie mam pewności czy nie napisałam głupot, więc nie chcę wprowadzać w razie czego w błąd. Mam nadzieję, że dziewczyny napiszą jak to jest, bo mają w tym większe rozeznanie
@Motylkowa! ?Dziewczyny, dwa dni do końca miesiąca a tu nadal brakuje chętnej do poprowadzenia wrześniowych kresek Nie ma się czego bać
ja jestem tu nowa, nie mam doświadczeniaDziewczyny, dwa dni do końca miesiąca a tu nadal brakuje chętnej do poprowadzenia wrześniowych kresek Nie ma się czego bać
to może powiedz parę słow o sobie i Twoich staraniachja jestem tu nowa, nie mam doświadczenia
tak właściwie to dopiero dziś znalazłam ten wątek, szukałam osób, które będą testowały się we wrześniu.to może powiedz parę słow o sobie i Twoich staraniach
Zaraz będzie wątek wrześniowy i tam można zapisać się na testowanie na konkretny dzień zapraszamy, oby zaskoczylo od razu tak jak masz nadziejętak właściwie to dopiero dziś znalazłam ten wątek, szukałam osób, które będą testowały się we wrześniu.
U mnie takie „oficjalne starania” zaczęły się dopiero w sierpniu. Także dopiero zaczynamy, nie mniej jednak mam nadzieję, że zaskoczyło od razu.
to w takim razie czekam z niecierpliwością dziękujęZaraz będzie wątek wrześniowy i tam można zapisać się na testowanie na konkretny dzień zapraszamy, oby zaskoczylo od razu tak jak masz nadzieję
damy znać jak wątek będzieto w takim razie czekam z niecierpliwością dziękuję