izaizaiza
Aktywna w BB
ja 1 wrześniaJa 2 września![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 1 wrześniaJa 2 września![]()
HLC męża trzeba skorelować z Twoim Kirem. Jeżeli KIR AA to warto skonsultować się z immunologiem. W innym przypadku np KIR BX nie widze wskazań do konsultacji z lekarzemJa sama próbuję dopiero zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, bo jest to dość skomplikowaneWasza sytuacja chyba (@Mademoiselle_Nika? @8Ania8 też się chyba więcej orientuje, więc w razie czego niech mnie dziewczyny poprawią) nie jest zła, bo Ty masz genotyp C1C2, a mąż C1C1.
Edit: sorki, usunęłam część posta, bo w sumie nie mam pewności czy nie napisałam głupot, więc nie chcę wprowadzać w razie czego w błąd. Mam nadzieję, że dziewczyny napiszą jak to jest, bo mają w tym większe rozeznanie
@Motylkowa! ?Dziewczyny, dwa dni do końca miesiąca a tu nadal brakuje chętnej do poprowadzenia wrześniowych kresekNie ma się czego bać
![]()
ja jestem tu nowa, nie mam doświadczeniaDziewczyny, dwa dni do końca miesiąca a tu nadal brakuje chętnej do poprowadzenia wrześniowych kresekNie ma się czego bać
![]()
to może powiedz parę słow o sobie i Twoich staraniachja jestem tu nowa, nie mam doświadczenia![]()
tak właściwie to dopiero dziś znalazłam ten wątek, szukałam osób, które będą testowały się we wrześniu.to może powiedz parę słow o sobie i Twoich staraniach![]()
Zaraz będzie wątek wrześniowy i tam można zapisać się na testowanie na konkretny dzieńtak właściwie to dopiero dziś znalazłam ten wątek, szukałam osób, które będą testowały się we wrześniu.
U mnie takie „oficjalne starania” zaczęły się dopiero w sierpniu. Także dopiero zaczynamy, nie mniej jednak mam nadzieję, że zaskoczyło od razu.![]()
to w takim razie czekam z niecierpliwościąZaraz będzie wątek wrześniowy i tam można zapisać się na testowanie na konkretny dzieńzapraszamy, oby zaskoczylo od razu tak jak masz nadzieję
![]()
damy znać jak wątek będzieto w takim razie czekam z niecierpliwościądziękuję