To ja miałam jakiś tydzień po tobie, daj znać jak dostaniesz swojeo, to ja jak miałam 4 lipca to może też niedługo dostanę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja miałam jakiś tydzień po tobie, daj znać jak dostaniesz swojeo, to ja jak miałam 4 lipca to może też niedługo dostanę
A jak bierzesz Euthyrox to pilnujesz żeby być na czczo i przez pół godziny po nim nie jesz/ nie pijesz nic?Ja za to dostałam właśnie wyniki krwi i kurcze, mimo euthyroxu znowu mi TSH podskoczyło do 3,5 w przyszłym tyg mam Endo, zobaczymy co powie. A myślicie że przy tym TSH ft4 0,93 jest ok? (Norma 0,7-1,48)
Ten
Może być też od Aliness - tam jest 100 kaps. i kosztuje 40zł.Kwas foliowy metylowany (Quatrefolic) - 60 kapsułek
Kwas foliowy jest naturalną formą witaminy B9.yango.pl
Ten pierwszy, który wrzuciłaś (Pregna - Step 1) ma mieszankę dwóch form kwasu foliowego, ale też jod, a ja osobiście nie jestem zwolenniczką jego suplementacji bez wyraźnych wskazań (ale to oczywiście indywidualna decyzja każdego). Ten drugi to najprawdopodobniej „zwykły” kwas foliowy, czyli ten niemetylowany.
Tak, jedyne co to że nie biorę o stałej godzinie, bo zależy jak wstanęA jak bierzesz Euthyrox to pilnujesz żeby być na czczo i przez pół godziny po nim nie jesz/ nie pijesz nic?
Dokładnie tenKobieca Kondycja Aliness Methylofolian 100kaps - Sklep Świat Supli
Kobieca Kondycja Aliness Methylofolian 100kaps - kup online w sklepie Świat Supli ✅ Atrakcyjna Cena ✅ Szybka dostawa!swiatsupli.pl
Ten np?
Trzymam kciukiPiękne,takie moje wymarzone mam nadzieje że kiedyś takich doświadczę
Dziękuję Ci bardzoDokładnie ten