morticia_adams
Fanka BB :)
Jeszcze nie wszystko przesadzoneJestem lekko załamana i zmieszana.. dziś w pracy śluz blado różowy i taki brązowy,pewnie okres mi się rozkręca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wszystko przesadzoneJestem lekko załamana i zmieszana.. dziś w pracy śluz blado różowy i taki brązowy,pewnie okres mi się rozkręca
niby jest 8-9dni od owulacji i by się zgadzało z implantacją ale czytałam że bardzo rzadko zdążają się plamienia implantacyjne i zazwyczaj jest to przed okresowe plamienieJeszcze nie wszystko przesadzone
W poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.niby jest 8-9dni od owulacji i by się zgadzało z implantacją ale czytałam że bardzo rzadko zdążają się plamienia implantacyjne i zazwyczaj jest to przed okresowe plamienie
fajnie by było gdyby tak pozytywnie zaskoczyło ale znając moje życie to wątpięW poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.
Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.A jak to jest z suszarkami ? Nie niszczy ubrań?
Ja nie mam, i w sumie nie mam miejsca.
Ale zrobiliśmy sobie mini suszarke sufitowa w komórce lokatorskiej, ktora mamy na piętrze
Dla mnie super, bo w końcu pranie nie schnie w mieszkaniu
Jasne płytki to też zły pomysłNie rób sobie ciemnej podłogi, zwłaszcza jeśli masz zwierzęta
Same plusy!! Mówisz, że prasować nie trzeba. Cudownie. Prasowanie to moja zmora.Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.
Taak, ja też jak ustawiłam program mocniejszy, to niektóre koszulki męża sie pokurczyły ♀ Dlatego teraz wszystko suszę na programie ,,delikatne" i nic się z ubraniami nie dzieje, a wszystko ładnie dosuszone, mięciutke, pachnące tak jak piszesz. Suszarka to jeden z lepszych zakupów, również polecam. Chwila moment, wszystko suche, nie trzeba tego wszystkiego rozwieszać, a nigdy nie lubiłam tego robić.Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.