reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Ahoj Kochane!
Ja pisałam jeszcze na lipcowych 🤦🤦🤦
Kochane powiedzcie mi czy po Clo też miałyście wahania nastroju i zawroty głowy? Ciężko jakoś znoszę te tabletki ,a zazwyczaj nie mam z tym problemu.Ten cykl i tak przepadnie bo mój dopiero we wrześniu wraca z pracy ,ale pokibicuje wam ❤️

Dziewczyny mam pytanie. W tym cyklu zupełnie nie czułam dni płodnych... Zazwyczaj jest tak że mam śluz mało, ale mam a tutaj nic...11.08 powinnam dostać okres a dziś 25 dzień cyklu i mam plamienie różowe, i się zastanawiam czy ten cykl był bezoeulacyjny dlatego tak krótki i w następnym miesiącu może pojawić się owulacja wcześniej? Nie trybie trochę tego...

Dziewczyny mam pytanie. W tym cyklu zupełnie nie czułam dni płodnych... Zazwyczaj jest tak że mam śluz mało, ale mam a tutaj nic...11.08 powinnam dostać okres a dziś 25 dzień cyklu i mam plamienie różowe, i się zastanawiam czy ten cykl był bezoeulacyjny dlatego tak krótki i w następnym miesiącu może pojawić się owulacja wcześniej? Nie trybie trochę tego...
Ja miałam dokładnie to samo ,żadnych objawów owulacji i wyszlo,że faktycznie jej nie było 🤷

reklama
Do góry