reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
niby jest 8-9dni od owulacji i by się zgadzało z implantacją ale czytałam że bardzo rzadko zdążają się plamienia implantacyjne i zazwyczaj jest to przed okresowe plamienie 🥲
W poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.

W poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.
fajnie by było gdyby tak pozytywnie zaskoczyło ale znając moje życie to wątpię 😅

A jak to jest z suszarkami ? Nie niszczy ubrań?
Ja nie mam, i w sumie nie mam miejsca.
Ale zrobiliśmy sobie mini suszarke sufitowa w komórce lokatorskiej, ktora mamy na piętrze 😀
Dla mnie super, bo w końcu pranie nie schnie w mieszkaniu 😀
Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku 🙈 ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ 💓 i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.

Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku 🙈 ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ 💓 i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.
Same plusy!! 😁😁😁 Mówisz, że prasować nie trzeba. Cudownie. Prasowanie to moja zmora.
Będę tak kombinować, żeby ją zakupić 🙂☺️

Taak, ja też jak ustawiłam program mocniejszy, to niektóre koszulki męża sie pokurczyły 🙆‍♀🙉 Dlatego teraz wszystko suszę na programie ,,delikatne" i nic się z ubraniami nie dzieje, a wszystko ładnie dosuszone, mięciutke, pachnące tak jak piszesz. Suszarka to jeden z lepszych zakupów, również polecam. Chwila moment, wszystko suche, nie trzeba tego wszystkiego rozwieszać, a nigdy nie lubiłam tego robić.

reklama
Jezu nie wierzę😳😩

Załączniki

• IMG_8404.jpeg
    IMG_8404.jpeg
    27,1 KB · Wyświetleń: 193
Do góry